Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бащата на убитата българка в ЮАР: Не мога да спра да плача, беше най-прекрасното дете. Къро беше голям мъжкар
Автор: Екип Varna24.bg 10:38 / 27.05.2023Коментари (8)2291
©
През седмицата стана ясно, че четирима българи са застреляни в Кейптаун. Сред тях е издирваният с червена бюлетина на Интерпол Красимир Каменов - Къро и съпругата му Гергана Кочанова. Бащата на Кочанова - Петър Кочанов, разказва пред  NOVA със сълзи на очи за загубата на дъщеря си и как е научил за смъртта ѝ от служител в дома им.

Петър Кочанов е един от най-добрите български плувци през 70-те и 80-те години на миналия век. 

"Тя беше най-добрия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа", споделя той. 

Гергана Кочанова е била модел. През 2007-а година заминава на снимки в Чикаго където се ражда първият й син Красимир – кръстен на баща му.

"Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2,3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна", категоричен е Кочанов. 

Съкрушеният баща е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони дори за мафиотските среди.

"Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власти и пари. Както и в политиката, така и в това". 

Тази година Петър Кочанов отпразнува 60-и юбилей. Издържа се като шофьор и сега се притеснява как ще се грижи за трите деца, останали сираци.

"От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край.

Ще го разграбят. Да. Ненапразно казвам, че всички около него бяха предатели. Всички. Той беше сам срещу всички. Това беше. Но беше голям мъжкар. Голям мъжкар. Много си обичаше децата", твърди Кочанов. 

И допълва: "Защо жена? Защо жена? Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един красив и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото посягат на нея? Все пак в последните 100 години не вярвам да има такъв случай в историята, не само в България, но и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма такъв случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той си решаваше всичко сам".



Още по темата: общо новини по темата: 49
11.03.2024 »
04.07.2023 »
04.06.2023 »
03.06.2023 »
31.05.2023 »
30.05.2023 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Човек не осъзнава риска да живееш с мъжкар ,който е и престъпник! Родителите също са слепи понякога...
+7
 
 
щом е такава хубавица и добър човек да си беше намерила някой богаташ с нормален бизнес,или пък някой стругар
0
 
 
Разбирам го човека, баща е, загубил е дъщеря си, но и той не разбира или не иска да разбере ситуацията. Казва че Къро бил голям мъжкар, но не се запитва дали този мъжкар не е разплакал някой друг баща! Не се запитва, защо този мъжкар не е защитил дъщеря му! Трябва да си много наивен, да не знаеш с кого се обвързва дъщеря ти, трябва да си много наивен да вярваш че този “мъжкар” няма да завърши живота си по този начин, трябва да си много наивен, да си мислиш че живота на дъщеря ти е в безопасност и в добри ръце!!! Моите съболезнования към бащата на Гергана, но не и към човека считащ Къро за мъжкар!!!
+5
 
 
Не можеш да ме накараш да рева за мафиотска жена и деца. Издирван от Интерпол и криещ се в ЮАР... И тия деца, като пораснат, да не си мислите че ще станат доктори или инженери?
+8
 
 
А когато ядохте от баницата, не се замисляхте за семействата които "Къро" е унищожил. Що не гърмят обикновени хора в домовете им? Сега трябва да ви съчувстваме. Ами няма. Избрала си е да бъде с мутра, с престъпник, да не трябва да работи. Всичко си има рискове, а лесните пари са най-рисковани и струват най-скъпо.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Втора лига сезон 2023/24
Бюджет 2024
България в еврозоната
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: