Бащи режат плитките на влюбени ученички

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:09 / 20.11.2016
1286
Бащи режат плитките на влюбени ученички, избягали от вкъщи, за да живеят при гаджетата си. Родителите прибягват до наказанието, защото не могат да убедят момичетата да се върнат у дома, признаха служители от Агенцията за закрила на детето.

Те разказаха за 15-годишна девойка, която избягала от вкъщи, за да живее с 20-годишния си приятел. Върнала се за малко у дома, където нейният баща й отрязал от косата и тя отново избягала, пише "Телеграф".

Само в Свиленград има 134 случая на съжителство на малолетни без брак, съобщиха от агенцията. От там разкриха също, че влюбени тийнейджъри звънят на горещия телефон за деца и плашат със самоубийство. За щастие намеренията им да сложат край на живота си били пресечени.

Междувременно стана ясно, че експертите проверяват духовните училища у нас. Целта е да се види има ли случаи на насилие и какво е отношението към децата. Засега е проверено само училището в Момчилград, където нямало проблем. Това, което споделили момичетата в школото, които носят забрадки, е, че по време на екскурзии се случвало да ги наричат "пингвини" или "терористки".


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).