Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Bet365 отново е лидер в мобилните залози
Автор: Екип Varna24.bg 12:43 / 08.09.2017Коментари (0)2012
©
Привържениците на онлайн залаганията вече имат възможност да се чувстват готови да заложат навсякъде. Няма значение къде се намирате, защото със смартфон в ръка и инсталирано мобилно приложения ще можете да извършвате своите предвиждания. За поредна година световно признатият бранд Bet365 получи отличието за най-добра мобилна апликация. Има защо да бъде така, понеже компанията заема лидерското място в този бранш. Специалистите от сайта Efirbet.com не пропуснаха да отбележат всяко едно признание на този букмейкър, що се отнася до мобилните залагания. Брандът запазва първо място в класациите и трудно ще бъде свален от там, с оглед на предложенията, с които посреща своите потребители.

Какво се предлага на клиентите?

На първо място трябва да се отбележи масивното разнообразие на платформи, за които мобилното приложение е налично. Bet365 има разработени апликации за устройства с Android, iOS, Blackberry, а дори и Windows телефони. Отскоро се появи и специална разработка за новите модели на Nokia. Приложението им бе сред първите, които интегрираха опцията Touch ID. Тя е налична за iPhone и iPad устройства, като ви гарантира максимална защита, понеже никой освен вас няма да може да отвори апликацията.

Друга много значима функционалност е възможността за пряко предаване от събитията. Така ще имате шанса да гледате любимите си отбори и играчи през телефона си, а същевременно може и да залагате на живо. Компанията се е погрижила да предава пряко в своята платформа повече от 100 000 спортни събития на година. Никой друг букмейкър не може да се похвали с подобно постижение. Сред предаваните преки събития са футболни, баскетболни, тенис мачове и доста други. Такава опция има и букмейкърът Betfair, но техните видео предавания са доста по-малко на брой

Не е редно да пропуснем и функционалните възможности, които апликацията на Bet365 предоставя. Сред тях са опциите за спиране на залог, автоматично затваряне и промяна на направен залог. Мобилната платформа на букмейкъра работи безотказно с всяка една от споменатите функции. Те имат за цел да ви предоставят шанс да си осигурите печалба или да намалите загубите си, докато залагате на живо. Всеки би искал да се възползва от тези възможности, така че няма какво да губите. Bet365 разполага и с доста повече възможности, които може да ви предложи. Запознайте се с тях от експертните ревюта на Efirbet и вижте какви са опциите ви за бонуси.

Каква е конкуренцията у нас?

Бет365 е с огромни размери в световен мащаб. Няма спор, че е сред лидерите в своята област. По запознатите от вас може би знаят, че компанията е със сериозно влияние във Великобритания и е най-големият работодател в градчето Стоук-он-Трент. В България брандът е доста разпространен и се радва на доста голяма аудитория, откакто получи лиценз. Що се отнася до мобилните залози, конкуренцията се увеличи в последно време. Българският сайт за онлайн залози Efbet също се сдоби с апликации и доста хора започнаха да им се наслаждават. Те също имат доста възможности. Друг голям конкурент на британския бранд е компанията Winbet. Тя не може да се похвали с приложения за различните мобилни платформи, но разполага с иновативна мобилна версия. Предимството ѝ е, че предоставя онлайн казино предложения, чийто брой bet365 не предлага към този момент. Българските фенове на мобилните залози по принцип избират това, което им върши най-полезна работа. Така е и най-правилно да се действа.

Специалистите съветват да предпочете мобилните апликации пред мобилните версии, защото предоставят по-голяма защита, а и са по-удобни. Със сигурност апликацията на Бет365 е най-доброто, на което може да попаднете. Призната в целия свят.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: