Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Betano представя: Най-добрите 10 в есенния дял на Първа лига
Автор: Екип на Varna24.bg 11:00 / 05.01.2022Коментари (0)1031
©
Есенният полусезон в България приключи с дерби между ЦСКА и Лудогорец. Победата на "армейците“ пък завърза интригата за пролетта. Подобно нещо отдавна не се бе случвало у нас. Въпреки сериозните критики, българската лига отново продуцира два отбора в груповата фаза на Европейските клубни турнири, а въпреки странните решения на БФС, шампионатът все още предлага достатъчно забавление за феновете

От началото на следващия сезон, мачовете от Първа лига ще заемат осезаемо място в тиражите на най-новия букмейкър Betano.bg, който стартира у нас този месец. Ако побързате да направите betano bg регистрация, ще получите допълнително бонус от 100% до 300лв., който може да използвате за залог на мачовете в различните първенства.

Ето как, експертите от Betano подредиха най-добрите футболисти от първата фаза на шампионата в класация топ 10.

10. Пиерос Сотириу – след раздялата с Кешеру, Сотириу се утвърди като най-опасния футболист в състава на Лудогорец. Кипърският национал е вторият най-резултатен нападател в първенството, изоставайки само на един гол за Жорди Кайседо. Сотириу е част от новото лице на Лудогорец, около когото ще бъде граден и отбора за следващите години.

9. Дориан Бабунски – 25 годишния нападател вкара цели 10 гола с екипа на Ботев Враца, което му осигури и повиквателна за националния тим на Северна Македония. Таранът е вкарал 8 от последните 10 гола за врачани, с което си спечели интереса на софийските грандове. Висока резултатност в тим, който се бори за оцеляване. Какво ли може да направи Бабунски при малко по-високопрофилен отбор. Чудесна възможност за първи голмайстор в тиражите на Бетано, които ще ни забавляват през следващата година.

8. Георги Йомов – Крилото на ЦСКА бе с основна заслуга за класирането в груповата фаза на Лигата на Конференциите. Йомов показа невероятно израстване, а страстта му на терена бързо го утвърди като любимец на "червена“ България.

7. Георги Миланов – страхотен гол във Вечното дерби и силни изяви от първите мачове. Жоро показа, че е най-класния футболист в тима на Станимир Стоилов, въпреки, че не бе в идеална кондиция в началото на сезона. Ако Левски успее да го задържи, той ще има водеща роля в тима, която бързо ще се материализира във завръщане сред избраниците на Ясен Петров.

6. Маркиньос – Асистенция на бразилеца донесе победата в последния мач на Ботев Пловдив срещу Царско село. Маркиньос наниза 6 гола в първата част на сезона, а "жълто-черните“ дават сериозна заявка за третото място и участие в Европа през следващия сезон. Пловдивчани показват страхотен футбол и са приятната изненада на сезона, според betano bg.

5. Ивайло Чочев – националът е единствения светъл лъч в сезона на ЦСКА 1948. Тимът обаче си върна няколко футболисти от Царско село, а към селекцията вече ще бъдат включени и чужденци, което е сериозна заявка за далеч по-добро представяне на есен. Въпреки, че играе като полузащитник, Чочев е най-резултатния футболист на "червените“ и безспорен лидер на тима.

4. Димитър Илиев/Георги Минчев – нападателите на Локомотив Пловдив реализираха съответно 8 и 9 гола до момента. "Смърфовете“ стартираха доста слабо сезона и все пак са само на една точка от топ 6. Странната схема на първенството би им дала отличен шанс да играят бараж за Европа. Тимът е и сред топ фаворитите на betano bg за победител в турнира за "Купата на България“. Следващият съперник в турнира е ЦСКА, а Локо определено ще се нуждае от резултатното си нападателно дуо за да повтори успеха от 2018-та и 2019-та.  

3. Жорди Кайседо – топ нападателя на Първа лига с цели 12 попадения. Еквадорецът е само на 24 години, а играта му с глава е на световно ниво. Не е случайно, че интересът към него е сериозен, но ЦСКА не бива да го продава, ако иска да се бори за титлата в края на май.

2. Кирил Десподов – крилото на Лудогорец си писа оценка от "много добър 5“ за сезона. Десподов е най-острият български футболист и се превърна в незаменим лидер за националния тим. Същото важи и за клубния му отбор, който обаче не се радва на голямо развитие в последните два сезона.

1. Юрген Матей – капитанската лента трансформира играта на нидерландеца по невиждан начин. От началото на сезона той ни показва много високо качество. Играта му се характеризира с желязно спокойствие в отбрана, където почти не допуска грешки. Освен всичко, Матей вкара и двата най-важни гола за сезона на ЦСКА – победните срещу Лудогорец и Виктория Пилзен. Към тях можем да добавим красивия победен гол срещу ЦСКА 1948. Ако ЦСКА все още може да продуцира трансфер в топ 5 първенствата на Европа, Матей е нашия фаворит. Ако обаче успее да го запази и през зимата, ЦСКА значително ще подобри коефициента си за шампионска титла в тиражите на Betano.

Борбата за титлата в Първа лига ще е наистина жестока, а вие не забравяйте, че може да започнете годината с 5 лева подарък, ако направите своята Betano регистрация до края на месеца.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: