Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Betano представя: Най-добрите 10 в есенния дял на Първа лига
Автор: Екип на Varna24.bg 11:00 / 05.01.2022Коментари (0)1048
©
Есенният полусезон в България приключи с дерби между ЦСКА и Лудогорец. Победата на "армейците“ пък завърза интригата за пролетта. Подобно нещо отдавна не се бе случвало у нас. Въпреки сериозните критики, българската лига отново продуцира два отбора в груповата фаза на Европейските клубни турнири, а въпреки странните решения на БФС, шампионатът все още предлага достатъчно забавление за феновете

От началото на следващия сезон, мачовете от Първа лига ще заемат осезаемо място в тиражите на най-новия букмейкър Betano.bg, който стартира у нас този месец. Ако побързате да направите betano bg регистрация, ще получите допълнително бонус от 100% до 300лв., който може да използвате за залог на мачовете в различните първенства.

Ето как, експертите от Betano подредиха най-добрите футболисти от първата фаза на шампионата в класация топ 10.

10. Пиерос Сотириу – след раздялата с Кешеру, Сотириу се утвърди като най-опасния футболист в състава на Лудогорец. Кипърският национал е вторият най-резултатен нападател в първенството, изоставайки само на един гол за Жорди Кайседо. Сотириу е част от новото лице на Лудогорец, около когото ще бъде граден и отбора за следващите години.

9. Дориан Бабунски – 25 годишния нападател вкара цели 10 гола с екипа на Ботев Враца, което му осигури и повиквателна за националния тим на Северна Македония. Таранът е вкарал 8 от последните 10 гола за врачани, с което си спечели интереса на софийските грандове. Висока резултатност в тим, който се бори за оцеляване. Какво ли може да направи Бабунски при малко по-високопрофилен отбор. Чудесна възможност за първи голмайстор в тиражите на Бетано, които ще ни забавляват през следващата година.

8. Георги Йомов – Крилото на ЦСКА бе с основна заслуга за класирането в груповата фаза на Лигата на Конференциите. Йомов показа невероятно израстване, а страстта му на терена бързо го утвърди като любимец на "червена“ България.

7. Георги Миланов – страхотен гол във Вечното дерби и силни изяви от първите мачове. Жоро показа, че е най-класния футболист в тима на Станимир Стоилов, въпреки, че не бе в идеална кондиция в началото на сезона. Ако Левски успее да го задържи, той ще има водеща роля в тима, която бързо ще се материализира във завръщане сред избраниците на Ясен Петров.

6. Маркиньос – Асистенция на бразилеца донесе победата в последния мач на Ботев Пловдив срещу Царско село. Маркиньос наниза 6 гола в първата част на сезона, а "жълто-черните“ дават сериозна заявка за третото място и участие в Европа през следващия сезон. Пловдивчани показват страхотен футбол и са приятната изненада на сезона, според betano bg.

5. Ивайло Чочев – националът е единствения светъл лъч в сезона на ЦСКА 1948. Тимът обаче си върна няколко футболисти от Царско село, а към селекцията вече ще бъдат включени и чужденци, което е сериозна заявка за далеч по-добро представяне на есен. Въпреки, че играе като полузащитник, Чочев е най-резултатния футболист на "червените“ и безспорен лидер на тима.

4. Димитър Илиев/Георги Минчев – нападателите на Локомотив Пловдив реализираха съответно 8 и 9 гола до момента. "Смърфовете“ стартираха доста слабо сезона и все пак са само на една точка от топ 6. Странната схема на първенството би им дала отличен шанс да играят бараж за Европа. Тимът е и сред топ фаворитите на betano bg за победител в турнира за "Купата на България“. Следващият съперник в турнира е ЦСКА, а Локо определено ще се нуждае от резултатното си нападателно дуо за да повтори успеха от 2018-та и 2019-та.  

3. Жорди Кайседо – топ нападателя на Първа лига с цели 12 попадения. Еквадорецът е само на 24 години, а играта му с глава е на световно ниво. Не е случайно, че интересът към него е сериозен, но ЦСКА не бива да го продава, ако иска да се бори за титлата в края на май.

2. Кирил Десподов – крилото на Лудогорец си писа оценка от "много добър 5“ за сезона. Десподов е най-острият български футболист и се превърна в незаменим лидер за националния тим. Същото важи и за клубния му отбор, който обаче не се радва на голямо развитие в последните два сезона.

1. Юрген Матей – капитанската лента трансформира играта на нидерландеца по невиждан начин. От началото на сезона той ни показва много високо качество. Играта му се характеризира с желязно спокойствие в отбрана, където почти не допуска грешки. Освен всичко, Матей вкара и двата най-важни гола за сезона на ЦСКА – победните срещу Лудогорец и Виктория Пилзен. Към тях можем да добавим красивия победен гол срещу ЦСКА 1948. Ако ЦСКА все още може да продуцира трансфер в топ 5 първенствата на Европа, Матей е нашия фаворит. Ако обаче успее да го запази и през зимата, ЦСКА значително ще подобри коефициента си за шампионска титла в тиражите на Betano.

Борбата за титлата в Първа лига ще е наистина жестока, а вие не забравяйте, че може да започнете годината с 5 лева подарък, ако направите своята Betano регистрация до края на месеца.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: