Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Betway e новата арена на електронните спортове
Автор: Екип Varna24.bg 10:49 / 30.03.2022Коментари (0)1123
©
Една от най-бързо развиващите се състезателни дисциплини са електронните спортове. Те са част от системата на различните бонуси и предлагат добри условия за игра и редуциран риск на своите клиенти. Е-спортовете, за които може да прочетете в обширното betway ревю от betindex.net, са поместени в самостоятелна секция и са лесно достъпни за клиентите на букмейкъра.

Ако се чудите какво е това, говорим за спорта на геймърите, които си организират състезания, провеждащи се чрез различни компютърни игри. Кибер събитията се гледат и следят от вече над 400 милиона души в света, а приходите на организаторите се оценяват на над 1 милиарда долара. През миналата година над 15 милиона души са залагали на електронни спортове, а общата сума на залозите е близо 30 милиарда долара.

Не ги бъркайте с виртуалните спортове

Преди да продължим ще направим уточнение, че има съществена разлика между електронните (eSports) и виртуалните спортове. И не трябва да ги бъркате. В електронните спортове имаме реални хора, които управляват своите аватари в някоя видео игра. Като тези играчи, подобно на спортистите, тренират и се подготвят за всяко събитие. Докато виртуалните спортове се генерират автоматично от софтуер на случаен принцип и няма човешка намеса.

И след като стана дума за игрите, редно е да споменем и на кои игри се провеждат сблъсъците. Betway залaга на някои популярни стратегии като Dota 2, League of Legends, Starcraft 1 и 2, WarCraft III и други. Не са малко и тактическите шутъри и екшън игри като Call of Duty, CS:GO и Valorant, наред със спортните FIFA и NBA. Налични са дори и развлекателни спортове като Rocket League.

След като повечето срещи се излъчват онлайн, не трябва да се изненадвате от факта, че клиентите имат редица пазари и срещи на дневна база, които да предоставят възможност за правене на залог. Потребителите на Бетуей искат да знаят и дали за Е-спортове може да се използва бонус спорт. Видовете залози, които се предлагат, зависи от типа на играта. Например за спортните симулатори като FIFA и NBA залозите са същите като за всеки истински мач. Но обикновено се предлагат много по-малко възможности. Основните са:

 - За краен изход (1, Х или 2)

 - За общ брой голове, или точки (Под/На)

 - Хендикап

 - Ако е бойна арена като CS:GO, DOTA 2 или LOL, може да намерите следните пазари: Победител; Пистолен кръг – Победител; Първи фраг; Азиатски хендикап; Брой карти – Под/Над; Карта – Победител; Карта – Брой рундове; Точен резултат.

Много събития се провеждат на няколко рунда или карти. Това дава възможност да се предложат пазари за първа, втора или трета карта. Обикновено събитията се провеждат поне в 3 етапа, има и такива, при които се играе на принципа до 2 от 3 победи, като това е упоменато към самия пазар в сайта на букмейкъра. И при електронните спортове може да залагате на победителите в конкретни шампионати, тоест да правите дългосрочни залози. Само че трябва да сте наясно със самия шампионат. Не е лесно да направите подобно предположение, но ако то бъде точно, със сигурност ще спечелите на висок коефициенти.

Не трябва да забравяме, че стартовия бонус, както и всички останали налични промоции могат да се прилагат и за електронни спортове, в това отношение няма никакви ограничения. Разбира се, електронните спортове също изискват подготовка и четене на анализи. За да сте успешни в залозите на електронни спортове, важат правилата и съветите за спортни залози. Конкретно за eSports от особено значение е да знаете и проучите следните неща: Коя е играта и каква е схемата на провеждане на турнира. Кои са участниците, в каква форма са и какви качества притежават. Какви са новините за играчите и отборите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
Смъртни случаи в България заради фентанил
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: