Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Безлихвен бърз кредит – бъдещето на малкия и среден бизнес
Автор: Екип Varna24.bg 13:29 / 06.06.2017Коментари (0)4780
©
Обикновено бързи кредити се отпускат от небанкови финансови институции, които предоставят заем на малка до средна сума пари на индивидуални клиенти или малки и средни бизнеси. Такава институция е MicroCredit, която е един от водещите и надеждни кредитори на пазара.

Тя е на пазара от 2012-а година, след като наследява една от утвърдилите се компании в сферата на малките потребителски кредити - "Кредибул" ЕАД. От тогава насам, институцията няколкокатно разширява портфолиото си от предлагани продукти, а през 2015-а започва да предлага на пазара бизнес кредита CrediTrade. Той предоставя финансиране до 3000 лева на фирми или хора със свободни професии, които имат нужда от оборотни пари или срества с инвестиционна цел. Услугата е с фиксирана лихва, равни седмични или месечни вноски, като можете да ги изплащате за период от 3 до 18 месеца. Компанията осигурява на своите клиенти и възможност да се разплащат по удобен за тях начин - лично на консултант, в един от офисите на фирмата (сега и в търговските обекти на Т Маркет) или по банков път.

Предимствата за малките и средни предприятия да изберат именно бързи кредити онлайн на MicroCredit са на първо място факта, че лихвата по кредита се признава за разход на фирмата. Процедурата за взимане на заем е максимално опростена, с минимална документация. Клиентите имат възможност за безлихвено връщане в рамките на 30 дни и гратисен период за първа вноска до 45 дни. Процедурите за одобрение не са тромави и можете да получите парите си в рамките на същия ден. Компанията е от най-напредничевите на пазара, като предлага и кредити онлайн.

За петгодишната си история MicroCredit е разкрила над 70 офиси (от скоро вече и в търговските обекти на Т Маркет), обучила е 1000 висококвалифицирани консултанта и е обслужила над 200 000 клиенти.

През 2015-а година компанията става една от първите небанкови финансови институции в България, която успешно осъществява частна емисия корпоративни облигации в общ размер от 3 милиона лева.

През 2016-а става член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.

Тайната на успеха, според MicroCredit се крие в професионализма на служителите, ефективното управление на ресурсите и постоянното предлагане на нови продукти и услуги, съобразени с потребителското търсене.

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: