Бивш член на ВСС стана зам.-шеф на Националното следствие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:32 / 21.12.2021
616
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет назначи бившия член на ВСС Ясен Тодоров за заместник-директор на Националната следствена служба. 

Кадровиците на Темида определиха трета щатна длъжност "заместник на административния ръководител – заместник- директор" на Национална следствена служба чрез трансформиране на една свободна длъжност "следовател“ от щата на Национална следствена служба, считано от датата на вземане на решението.

Колегията назначи тази длъжност да изпълнява Ясен Тодоров - следовател в Национална следствена служба, считано от датата на встъпване в длъжност. Мотивите са свързани със спецификите в дейността на Националната следствена служба, обезпечаването на ефективно и срочно осъществяване на процесите на управлението, свързани с администриране, организация, ръководство, контрол, отчетност и качествено методическо ръководство на следователите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).