Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бившата на Слави с откровен разказ за отношенията им
Автор: Екип Varna24.bg 15:53 / 27.05.2020Коментари (20)3180
©
Бившето гадже на Слави Трифонов - Мартина Огнянова най-после проговори за връзката си със шоумена. Екс танцьорката от балет "Магаданс" се изповяда във видео в социалната мрежа фейсбук, разкривайки неподозирани подробности за съвместния ѝ живот с Дългия. 

"Бях с мъж, който беше много известен, много влиятелен. Отстрани изглеждаше прекрасно. Той можеше да си позволи всичко, което поиска, включително и за мен. 7 години имах тази връзка. Всички приятелки около мен искаха да им се случи същото нещо. Говорили сме си как съм се държала, че е станало, защо съм интересна. Те искаха на всяка цена да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, защото отстрани изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко – финансови възможности, влияние, власт и е известен. Помежду си обаче имахме зададени отношения – всеки е в някаква роля, за да изградим "прекрасния свят" и "прекрасния палат", в който живеем, а всички наоколо казват: "Уау, ето го съвършенството, и ние искаме", започва разказа си Мартина.

"Отстрани изглеждаха така нещата. Аз определено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала положение. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората – за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала", продължава с откровения си разказ Мартина, разкривайки, че била жертва на постоянен контрол и се е налагало да живее изцяло по правилата на Трифонов.

"Имала съм терзания, съмнения за качеството на връзката с този човек. Хич не харесвам ревността, но понякога човек усеща, че има нещо, което не е наред. И този сблъсък между това, което усещам, а не искам да го усещам.. И различните ситуации. Не става, когато нещо е стъпило само на материално ниво...Аз ще направя така, защото той иска така. Сега ще отидем на почивка еди-къде си, после тука ще работим, тук имаме задължения, там отговорности. Един такъв свят с график и план и уж не се чувствах изморена, но имаше толкова нощи, в които съм плакала. И гледах никога да не съм сама. Обаче като останеш сам...Те не знаят тези мънички съмнения, ситуации и ние, прикривайки ги от хората, позволяваме нашият свят да изглежда перфектен за тях", изповядва се бившата любима на Дългия.

"Изживявах си го някак си. Един ден срещнах Коко (бел. ред. – настоящия ѝ мъж). Вече нещата във връзката ми бяха започнали да стават зле. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално, аз знаех, че не се чувствах добре. Отидох да тренирам бокс в една зала. Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли", споделя почти през сълзи Мартина.

Към днешна дата Огнянова вече не се занимава с танци. С настоящия ѝ мъж Коко развиват общ бизнес, свързан с внос на чуждестранни козметични продукти. Красивата варненка, която дълги години бе до Слави Трифонов, вече има две деца от бившия боксьор. След раздялата с Дългия тя не само бе изхвърлена от балета на шоуто му, но остана и без жилище и кола, с каквито разполагаше, докато бяха заедно. Сега Мартина живее далеч по-скромен живот, но признава, че се чувства повече от щастлива и е срещнала мъжа, за когото винаги е мечтала. "Чувствам се с него, сякаш ми е не просто любим, а приятел. Можем да говорим за всичко, споделяме си много", добавя Огнянова за живота си сега.



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Слави, е продажник, олигарх, и пее*ерас
0
 
 
Сега проговори след време май и там не варви
0
 
 
Тя много добре е знаела къде отива.Без да съм живяла точно с този човек ми е напълно ясно за какво ще иде реч.
0
 
 
Ми боклук си е, ако е бил сериозен да е направил семейство, никога не съм го харесвала
0
 
 
То пък една бивша... някой и е казал здрасти и вече е личност и бивша...
0
 
 
Материалистка. Дошло и е в повече да има връзка с толкова амбициозен човек. Ами, то не става само със фалшиви чувства. :)
0
 
 
До вцера като бесе с него нисто не казвас а след като се разделите говорите независимо какви са били взаимоотносеникта ви много е грозно да говорите след вризката ви особено като се има напредвид це сте омийена това опровергава казанто от вас застото така излиза це сийалквате це е приклуцила вризката ви и да сте в това полойение и затова злобеете це не сте го озенили навреме за да говорите пак за Слави знаци осте ви боли за него
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: