Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бивше гадже на Азис е автор на клипа с колата на Радева! Нямал политически мотив
Автор: Екип Varna24.bg 09:10 / 23.11.2018Коментари (1)1838
©
Националната служба за охрана започна вътрешна проверка по скандалния случай с техен автомобил, за който се твърди, че е нарушил  правилата за движение. Видеото, в което се вижда как охранители на НСО спорят с полицаи от КАТ, предизвика полемика в социалните мрежи. Авторът на клипа, който е известен като бившият интимен приятел на Азис, твърди, че автомобилът се е движил в насрещното в центъра на София, а в него била съпругата на президента. Десислава Радева обаче отрече информацията.

Случката се разиграва вчера около обяд. Авторът на видеото Богдан Асенов твърди, че видял как автомобилът на НСО влиза в насрещното и спира. Радева била в колата, като отскочила до магазин за дрехи. След нея вървяла и охраната. Асенов започнал да снима докато първата дама била в магазина, а служебната кола вече била обърнала посоката на движение. Тогава започнала разправията между служител на КАТ, шофьора от НСО и охраната.   

В  отговор в профила си във фейсбук Десислава Радева написа, че в този момент не е била в автомобила.

"В публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава.В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха,
https://youtu.be/W26qw3nKChs
че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така", заяви  Радева.

"Тя има много добър пиар - като го е написала така деликатно, не е била в автомобила, защото в този момент беше в магазина", коментира авторът на видеото.

Самият Богдан Асенов, заяви пред Канал 3, че е реагирал като гражданин и няма политически мотив да пусне видеото. Той коментира, че не познава лично Десислава Радева. В същото време самият той е познат във светските среди. В личния си профил в социалната мрежа той е публикувал снимка от корица на списание, в която се твърди, че е интимен партньор на фолк звездата Азис. В различни издания го свързват и с други известни личности, като се появява и информация за негови криминални деяния.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво значение има кой е автора на клипа- ясно е, че това е колата на Дукеса Простакеса, влезнала в насрещното, за да не изпусне промоциите в бутика! Самозабравили се селски тарикати са във властта, а ние искаме да не ги срещаме по улиците, в ежедневието! Как да стане като такива ни управляват?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: