Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бившият на Джулиана Гани: За 4 месеца дойде да види сина ни само два пъти
Автор: Екип Varna24.bg 08:58 / 28.03.2022Коментари (0)669
©
Бизнесменът и фитнес експерт Илиян Найденов сключи брак с Мис Силикон Джулиана Гани в края на 2019-а, през 2020-а се роди синът им, а година и половина по-късно семейното щастие приключи. В момента двамата съпрузи са в процедура на развод, като на 15 март Темида присъди родителските права за малкия Давид на татко му. До решението на съда се стигна след предварително уговорено споразумение.

"Уикенд" се свърза Илиян и го разпита за сагата му с моделката. Той разкри подробно как е успял да се пребори за попечителството на детето и отрече да има нова жена до себе си.

- Каква издръжка ще получавате за сина ви?

- Не съм изисквал никаква издръжка от Джулиана, но съдът задължава при сключване на споразумение за родителски права да се изисква и изплаща такава. Сумата е много малка, равнява се на една четвърт от минималната работна заплата.

- Ако Джулиана не ви я изплаща редовно, ще си търсите ли правата в съда?

- Не, изобщо нямам такова намерение. За мен е важно през времето, в което детето посещава майка си, да се чувства добре. За да е добре Давид, Джулиана трябва да е емоционално стабилна и да нямаме омраза и пререкания помежду си.

- Какво направихте, за да избегнете пререкания с Джулиана Гани?

- Опитах се нееднократно да се разберем. Адвокатът ми вече едва издържаше на опитите ни за споразумяване. Няколко пъти се събирахме с нея в кантората и обсъждахме, но все не се стигаше до съгласие. Не мога да кажа защо тя не склони по-рано, но впоследствие прие споразумението.

- Кой от двама ви с Джулиана подаде иска за определяне на попечителство?

- Аз чрез адвокатите си. Подал съм и документи за развод. Още веднъж ще идем в съда, за да се разведем по взаимно съгласие. Нямам търпение да се разтрогне бракът ни, а мисля, че и Джулиана. В моя живот най-важното е синът ни Давид.

- След "публичната ви раздяла", както сам се изразихте, Давид заживя с вас. Майка му виждала ли го е през това време? Получавал ли сте финансова помощ от Джулиана за детето?

- Тя два пъти е виждала Давид, откакто ескалира в медиите нашата раздяла. Никога и по никакъв начин не съм я възпрял да се среща с детето си. Можеше да дойде, когато реши, по всяко време на денонощието. Единственото ми условие към нея беше да вижда сина ни само вкъщи, за да не се нарушава неговата рутина, начина му на живот. Исках да съм спокоен, че няма да се случат разни мелодрами, опити да ми отнемат детето и т.н. Никакви опити за финансово подпомагане на Давид от страна на Джулиана не е имало през тези месеци.

- Джулиана твърдеше, че сте отвел детето в Монтана...

- (Смее се.) Това не е вярно. И в момента сме в София, Давид живее в столицата, откакто е роден. Той продължава да ходи и в частната детска ясла, която посещаваше още преди започването на цялата мелодрама с раздялата ни с Джулиана. През уикендите двамата със сина ми ходим в родната ми Монтана. Там е семейството ми, а имам и бизнес в града. Заявявам категорично, че през четирите месеца никога не съм възпрепятствал Джулиана да вижда детето!

- Частните детски ясли са доста скъпи. Трудно ли ви е да плащате таксата?

- Не. Никога не съм парадирал с нищо и съм избягвал да споделям в социалната мрежа лична информация за живота си. Колкото и да съм изглеждал като някакъв палячо покрай целия цирк и публичност, аз съм човек, работещ изключително много. Благодаря на Господ за бизнесите, които имам, и които засега са успешни. Има годишни данъчни декларации, в които може да се провери коя фирма какви доходи има, какви данъци плаща към хазната.

- Дома, в който сте живял с Джулиана, ли обитавате със сина ви в момента?

- Не. Още като се разигра цялата мелодрама с нашата раздяла, реагирах веднага. Двамата с Давид се преместихме на друго място. Живот и здраве, след 2 години ще бъдат готови и двете жилища, които съм закупил за мен и детето.

- След като се преместихте с Давид в друго жилище, той пита ли къде е майка му? Плаче ли за нея?

- Не искам да бъда свръхкатегоричен, но още от самото раждане Давид има много силна връзка с мен - може би по мъжки. Пита за майка си и това е разбираемо, а аз му казвам, че в момента тя работи и е много заета. По никакъв начин не се опитвам да създам антипатия у него към нея.

- Джулиана Гани къде живее?

- Нямам представа, а и честно да ви кажа, не ме интересува. Доколкото съм запознат, не е в София.

- Докато живеехте заедно с Джулиана, кой издържаше семейството?

- Винаги, когато съм бил във връзка, съм давал всичко от себе си. Не парадирам с финансово състояние, но смятам, че съм достигнал ниво, в което мога да осигуря хубав живот за любимите си хора. В момента Давид е моето семейство. Джулиана също има свои доходи, независимо какви са, колко са и откъде идват. Не мога да кажа, че докато сме били заедно, аз съм покривал всички разходи, включително и нейните. Основно аз издържах семейството, но не изцяло.

- Бихте ли уточнил с какъв точно бизнес се занимавате?

- Както в живота, така и в бизнеса съм изключителен стратег. От ранна възраст имах голям късмет и се сблъсках с много успешни хора, които ми посочваха пътя и ме учеха години наред. Единият ми бизнес е производство и търговия с билки. Другият са фитнес центрове. Има и още няколко по-дребни неща, които ми носят някакви доходи.

- Появи ли се нова жена в живота ви?

- Това доста се дъвче напоследък. След всяко пиене на кафе с жена, независимо дали е приятелка от детството или дама, с която съм на служебна среща, се пускаше статия, че сме в интимни отношения. Не, няма жена в живота ми!

- В края на миналата година Джулиана Гани ви обвини в изневяра, публикува и ваш скандален чат със студентка...

- Във всички твърдения на Джулиана за нашата раздяла и връзката ни преди това - относно финансовите отношения, няма и 1% истина. Дори мислех да застана пред детектор на лъжата, ако не бяхме стигнали до споразумение с нея за сина ни и съдът не беше отсъдил Давид да остане при мен. Заявявам най-отговорно, че от началото на връзката ми с Джулиана Гани не съм изневерявал, не съм имал интимни отношения с други жени. Не моя изневяра е причината да се разделим.

- А каква е причината?

- Причината възникна много по-отдавна. Постановката на Джулиана беше недообмислена. Явно планът й е бил да излезе, да каже и покаже нещо и да ме остави едва ли не в небрано лозе. Да, ама не! Оказа се, че лозето е обрано, когато публикувах записите - малка част от многобройните доказателствата, които имам. Фактическите причини за нашата раздяла възникнаха много по-рано от публичния цирк на Джулиана. С цел да опазя и да запазя и след раздялата ни Давид при себе си, останах с нея, докато не се обезпеча с доказателства. Видя се, че краят на нашите отношения е дошъл, след като тя измисли публикуването на "скандалният ми чат", както й от обясненията й срещу мен в медиите.

- Защо не се защитихте тогава?

- Замълчах си, мъж на честта съм. Дадох обещание, че ако детето остане при мен, няма да конкретизирам и казвам, каквото и да било, свързано с нещата от връзката ни с Джулиана, реалните причини за раздялата, кавгите и проблемите, които сме имали. Постигнах си целта и детето е при мен. Нямам намерение да нападам и да влизам по някакъв начин във война с другата страна.

- Да, но чатът със студентката е ваш...

- Много предпазлив човек съм и с добри познати. Имам силно развито шесто чувство и инстинкт за самосъхранение. Когато комуникирам с някого, бързо реагирам. Още докато си пишех с въпросното уж момиче, получих информация, че номерът е на мъж, а не на жена. Знаех, че не си чатя с реален човек. Същият ден се бяха случили и разни други обстоятелства, които ме ядосаха... Вече бях изморен и не исках да бъда повече с Джулиана, беше ми писнало. Осъзнавайки, че съм готов да сложа край на нашите отношения и знаейки къде отива моето съобщение, просто се майтапех.

- Каква все пак е причината за раздялата ви с Джулиана Гани?

- Причината няма да бъде издадена. Държа да запазя тази информация в тайна. Целта ми е детето ми да бъде спокойно и щастливо - само това ме интересува. Проблемите и фактическата раздяла между мен и Джулиана Гани са факт доста преди времето, в което тя им даде публичност.

- А кога усетихте, че отношенията ви с Джулиана са приключили?

- Усетих го рязко през лятото на 2021-ва. Направих опит да разговаряме и бях категоричен, че искам синът ни да остане при мен. Тогава тя каза, че такова нещо нямало как да се случи - съдът винаги давал детето на майката. Това ме накара да се обезпеча по някакъв начин, за да мога да водя битката за Давид.

- Явно разполагате с някакви сериозни доказателства... Това ли е причината Джулиана да се съгласи на споразумение?

- Бях подготвен за всичко... В деня на делото ни за попечителство имах подготвени доказателства и свидетели, които чакаха близо до съда. Ако се беше наложило, щяха да се отзоват веднага. Направих всичко необходимо, за да запазя детето при себе си. Това не беше тайна и за отсрещната страна. Отидох на заседанието на съда с най-добри намерения - да се разберем и споразумеем като цивилизовани хора, искащи най-доброто за детето им. Каква е била мотивацията на Джулиана, не мога да кажа.

- Ако Давид беше оставен да живее при Джулиана…

- Нямаше да се откажа, докато не постигна целта си - Давид да е при мен. Ако не е с мен, съм в състояние заради него да спя на прага на дома, в който той живее. Смисълът на живота ми е само и единствено синът ми. Детето ми е основен приоритет.

- Кога ще бъде делото ви за развод?

- Не знам. Нямам повод за притеснение относно делото за развод. И двамата с Джулиана нямаме търпение бракът ни да приключи.

- Очаквате ли Джулиана Гани да продължи с нападките срещу вас?

- Там нещата са непредвидими и не мога да дам категорична прогноза. Смятам все пак, че няма да има нападки - по ред причини.

- Кога видяхте за последен път Джулиана? Приятелят й наблизо ли беше?

- Видяхме се с нея в съда. Присъстваха и адвокатите ни. Приятелят й не беше там. Няколко дни преди делото за попечителство се чухме и дообсъдихме, че отиваме в съда и подписваме споразумението.



Още по темата: общо новини по темата: 3609
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
13.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Български национален отбор по футбол
Детенце е настанено в "Св. Георги" в много тежко състояние
Гърция-Турция
ТВ и шоу сезон 2022/2023 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
тел.: 0887 45 24 24
office@mg24.bg

Екип
Правила
©2008 - 2022 Медия груп 24 ООД. Varna24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: