Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
Ѕивши€т съпруг на прегазената ёли€ с нови разкрити€ по случа€
јвтор: ≈кип Varna24.bg 13:25 / 12.10.2020 оментари (58)1579
© ‘ейсбук
"≈динственото, което искам, е този, който е блъснал ёли€ и изб€гал, да бъде разкрит, задържан и осъден. Ќека този страхливец да се изправи пред нашата 9-годишна дъщер€ и в очите да й каже защо й отне майка й", казва полица€т ÷ветелин ÷еков. “ой е бивш съпруг на 34-годишната ёли€ јнгелова, ко€то бе прегазена последователно от две коли на път€ —озопол-ѕриморско в 1 часа на 26 юли. —лед първи€ удар от автомобила на водача беглец младата жена е блъсната от още една кола, чийто шофьор подава сигнал за инцидента в полици€та.

ƒо момента, повече от два месеца след смъртта на ёли€, беглецът от м€стото на престъплението не е разкрит. »звестен е само фактът, че той се е движел с лека кола, сив металик, ко€то е заснета от видеокамера на път€.  адрите са с много лоша резолюци€ и досега автомобилът не е идентифициран. —видетели на тежкото престъпление, причинило смъртта на красавицата ёли€, също н€ма освен разказа на таксиметров шофьор. “ой бил нает от младата жена да € закара от —озопол до къмпинг "јрап€", в който била отседнала. “аксиджи€та твърд€л, че оставил клиентката на път€, защото н€мала достатъчно пари да плати за цели€ курс.

"“ова не е в€рно. “ой казва, че апаратът му е показвал 22 лв., т€ му е дала 20 лв. и € оставил. ƒо м€стото, което посочва, цената е 18 лв. 22 са до това м€сто, на което ёли€ е блъсната от изб€гали€ шофьор. –азсто€нието между двете точки е около 500 метра", об€сн€ва ÷ветелин ÷еков. “ой допуска, че таксиджи€та крие н€кои факти около инцидента. “равмите по т€лото на ёли€ показват, че т€ е сл€зла от задната д€сна врата на колата и най-веро€тно е тръгнала да пресича път€ зад таксито. ¬ този момент е блъсната от колата на беглеца, предполага ÷еков. ƒали е станало точно така, ще тр€бва да установ€т разследващите. " ъм момента н€мам никаква информаци€ от колегите от ќбластната дирекци€ на ћ¬– в Ѕургас и не зна€ какво става със случа€", казва ÷ветелин ÷еков.

 ато анализира известните му факти, почернени€т мъж допуска, че най-веро€тно таксиджи€та, който е от близкото с. –авадиново, познава водача, блъснал ёли€, и го прикрива. ѕублично известно към момента е, че въпросни€т таксиджи€ н€колко пъти е смен€л верси€та си за случилото се във фаталната нощ. "ћоже би тр€бва да се работи повече с този човек, дори да се изпрати на изследване с полиграф.  ато криминален психолог мога да кажа, че първи€т шофьор, блъснал ёли€, е мъж, местен човек, със семейство, на средна възраст, най-веро€тно е бил под въздействие на алкохол или наркотици. Ѕ€гайки от местопрестъплението, той е осъзнавал какво върши. Ѕил е на€сно с последиците, които ще има за него, ако остане.

»звършител€т не е жена. “е имат друга психика. “€ не би могла да запази самообладание. Ѕи позвънила най-малко на мъжа си или на близък за помощ. ¬ не€ би проговорило майчинското чувство, би сл€зла да види какво е направила.

Ќевъзможно е шофьорът да не е усетил удара на човек около 70 кг при скорост над 80 км/ч. ќт такъв сблъсък остават сериозни поражени€ по колата - по брон€та, по предницата, по капака. — т€х не би могло да стигне далеч, без това да направи впечатление. Ѕеглецът е местен, който познава района, може да се придвижи бързо на сравнително кратко разсто€ние и да скрие колата, без да бъде забел€зан. —ъс сигурност е разбрал какво е направил и е изб€гал като пълен страхливец, без да спре и да помогне на пострадали€ човек, защото е искал да прикрие друго - алкохол или дрога. ¬ъзможно е да е н€кой, който по принцип си пие и си кара кола", об€сн€ва полица€т ÷еков. ÷ветелин и насто€щата му съпруга се грижат за 9-годишната му дъщер€ от брака с ёли€ след нейната смърт. "» макар че е едва на 9 години, дъщер€ ми се държи много зр€ло. — не€, разбира се, работи психолог. ƒъщер€ ми осъзнава какво се е случило. »ска убиецът да бъде намерен и да го пита защо така е постъпил с майка й", казва ÷ветелин ÷еков.

Ѕеглецът от местопрестъплението не е унищожил автомобила си, а го е скрил в района, об€сн€ва ÷ветелин ÷еков. ѕрактиката му като полицай със 17 години стаж показва, че престъпниците постъпват по три начина с колите, които могат да ги уличат - пал€т ги, потап€т ги във водоеми или ги скриват. "¬ този случай е скрит. Ќе е разфасован, защото при това действие остават много елементи от автомобила, а освобождаването от т€х крие риск от привличане на внимание. »зчаква се всичко да заглъхне и тогава извършител€т ще се опита да се освободи от колата", казва ÷еков.ќще по темата: общо новини по темата: 9
25.10.2021 »
05.07.2021 »
18.02.2021 »
08.02.2021 »
03.02.2021 »
02.08.2020 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
»ма веро€тност извършител€т да е поправил автомобила и отново да е в движение. Ќе знам дали трафик камерите прав€т записи, и ако прав€т, то колко време се съхран€ват.  ъртовски труд е, но може да се провери кой автомобил липсва дълго време в трафика след инцидента, ако е местен. —ъщо доставките на едрогабаритни авточасти в местните офиси на куриерите. јко не е местен се е отървал от автомобила, не е много лесна работа за неадекватен човек в състо€ние на афект, но не е невъзможно, върнати номера на сравнително приличен автомобил, до 10 години, не знам дали  ј“ имат единна система, но пак е къртовски труд. ѕрослед€ване на разходите на таксиметрови€ шофьор, сложна работа, или негови роднини. » въобще роднините на таксиметрови€ шофьор, човек не прикрива престъпление от симпатии, мотиваци€та е изб€гване на загуби, или облагодетелстване. Ќо е адски много работа, дано има енерги€, за да бъде свършена.
0
 
 
ƒано се предаде сам, защото и това убииство ще остане неразкрито, както всички до сега. ћир на душата й и сили на близкитерЯШҐрЯШҐрЯШҐ
0
 
 
„овек никога не се остав€ на път€, къде остава съвестта, т€ е била „овек, ѕоклон и √ќ—ѕќƒ .......той вижда.....
0
 
 
ѕоклон! ƒа почива в мир! —ветла им памет!
0
 
 
»ма гол€ма вина шофьора,само парите €вно са движеща сила за него в живота.Ќе е ли могло жената да плати на м€сто в јрап€?!“р€бвало е като е вид€ла че н€ма пари изобщо да не се качва на такси или да се разбере с него предварително.ј не просто € оставил на път€.ћного малоумен шифьор.
0
 
 
 акъв простак е този таксиметров шофьор.  ак можеш да оставиш жена насред път€ късно вечер.?20-30лв ще забогатее ли с т€х.
0
 
 
“еори€та ти, за какво точно се е случило, звучи логично.
0
 
 
«ащо не претърс€т цели€ град да вид€т къде какви коли има и така ще разберат кой е бил виновника но и то€ със таксито и той е за затвор
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2022 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
јрести по подозрени€ в шпионаж за –уси€
“¬ и шоу сезон 2021/2022 г.
Ћ€то 2022
“¬ и шоу сезон 2022/2023 г.
ћасови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg

«а реклама:
“арифи (виж)
тел.: 0887 45 24 24
office@mg24.bg

≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2022 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: