Бизнесмен от Пловдивско прострелян с пистолет, в който уж нямало патрони

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
13:49 / 11.05.2021
1039
На 9 май бизнесменът Марин Гърдев от карловското село Васил Левски отишъл на гости на приятеля си Кирил Петков. 55-годишният от същото село поканил бизнесмена на гости, който е известен в региона на Подбалкана и се занимава с изкупуване на скрап, да празнуват заедно Деня на победата.

Събрали се около барбекю, цел ден яли, пили и се веселили. Многократно на гости ходили хората от селото, хапвали, пийвали и си тръгвали. Гърдев и Петков обаче неизменно били на барбекюто и не спирали да вдигат чашите.

Вече били солидно почерпени, когато Кирил Петков извадил незаконния си пистолет "Макаров" и започнал да се хвали пред приятеля си какво оръжие има. Гърдев настоявал да бъде свален пистолетът, казал, че ще стане някоя беля, но собственикът на оръжието заявил, че вътре няма патрони.

Насочил го към приятеля си, натиснал спусъка и внезапно проехтял изстрел. Куршумът минал през пръстите на едната ръка на Гърдев, но траекторията му продължила към главата, защото той имал наранявания в областта на устата и вероятно куршумът е засегнал и врата му.

Днес ще му бъде направен скенер, за да се види точно къде е заседнал куршумът. Веселякът Петков е бил арестуван за 24 часа. Разследващи съобщиха за "Блиц", че са категорични, че станалото не е било умишлено и инцидентът е неволен. Опасност за живота на простреляния няма.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).