Благо Джизъса стана за смях я с изкуствените си зъби

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:05 / 07.11.2018
15463
Благой Георгиев стана обект на подигравки, след като прекрачи прага на звездната къща на "Биг Брадър: Most wanted“, пише "Хотарена".

Въпреки присъствието на толкова красиви дами, той бе най-забележителният участник, или по-точно зъбите му. Зрителите се посмяха на негов гръб, тъй като такива големи зъби не са били виждали освен в анимационните филми. Да не говорим, че пишман футболистът ги е избелил и е минал нормалната граница и за естетика е излишно да говорим, тъй като съдейки по вида му, тя просто липсва.

Справка със стари "усмихнати“ фотоси на Джизъса сочи, че в близкото минало, той не е имал толкова смешни зъби, нито пък са били толкова огромни. И е имал "кучешки“, а сега ги е махнал. Най-вероятно Благо е подменил своите с изкуствени, а новите му ченета са повече от комични, отбелязаха зрителите.

Освен, че визуално футболистът тотално се е изгаврил със себе си, за няколко минутки във визитката си той успя да изръси куп бисери. Бил се отказал от футбола, тъй като избрал парите. Децата му нямало да се вълнуват толкова от успехите му на терена, колкото до това дали има какво да им сложи на масата. Всъщност доста български футболисти са играли за престижни отбори извън страната и никога не са се оплаквали откъм финанси… Но Благо явно е друга бира…

Георгиев се изцепи, че когато е с една жена, е само с нея и че не е крал чужди булки. Тотални лъжи, с които породи съмнения, че страда от шизофрения.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1301):
15.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).