Близка приятелка на Роро проговори за смъртта му

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:39 / 02.03.2017
1023
След няколко дневно боледуване миналия петък почина популярният телевизионен водещ Радослав Кавалджиев, по-известен като Роро. Като причина за смъртта му беше посочен неизвестен близкоизточен вирус.

Той беше приет в болница, след като се върна от двуседмична почивка на остров Бали. Близката му приятелка Руми Иванова коментира, че дни преди той да влезе в болница, се чула с него, а той действително й казал, че е зле: "А той не се оплакваше... Щом го каза, значи наистина е зле.

С него споделяхме не само, че работим в една и съща медия, а и че и аз като него не пия лекарства. И съм доста упорита. И смятам, че една от причините за трагедията е доста нелепа, от един инат той да не вземе навреме мерки", коментира тя в предаването "Часът на Милен Цветков".

Тя разказа, че по време на рафтинг там той паднал от лодка, което го стресирало допълнително: "Около 30 секунди е бил под вода. И все си мисля, че всякакви вируси може да има в тази вода", допълни Лара Златарева.

Доц. Д-р Атанас Мангъров, специалист по инфекциозни болести заяви, че "ако пътувате в Бали, може да се мисли за някоя от тропическите трески...Или ухапване от комари" Инкубационният период бил именно две седмици, коментира още медикът.

Той разкри, че "тъй като в нашата част на света тези болести ги няма, понякога е проблем тук да се направи и изследване за такова нещо". "Няма тестове. Но и да се направят, понякога не може да се повлияе".


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).