Близки на мъжете, пребили лекарка: Напсувала е момчето!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
09:16 / 29.10.2016
1153
Мъжете, които нападнаха докторка в спешното отделение на болницата в Пазарджик, се извиниха за случая. Д-р Гергана Анчева обаче не прие извиненията, съобщи Нова телевизия. Нападението стана в четвъртък. 

Баща и син от Белово докарали мъж, който пострадал при катастрофа. Когато медиците се опитали да го прехвърлят от носилка в носилка, мъжете нападнали охранителя и го попитали защо не действа бързо. След това с юмруци синът, който е на 18 години, се нахвърлил и върху дежурната лекарка. 

"Когато са свалили сина ми и са го оставили в коридора на спешната помощ, първоначално никой никакво внимание не му е обърнал. Момчето, което са задържали, ми и племенник. Той е почукал на вратата и е помолил някой да излезе и да окаже помощ. 

Тя е напсувала племенника ми. Не мисля, че жена, майка, лекар може да изрече такова нещо", заяви майката на момчето, което пострадало в катастрофа и заради което се наложило да ходят в спешното. 

"Докторката се държеше агресивно и по този начин го провокира него", заяви младежът. 

Оказа се, че задържаният нападател е кандидат за полицай. В понеделник прокуратурата в Пазарджик ще поиска от съда да бъде задържан за постоянно в ареста. Колегите на битата лекарка настояват за строги санкции за подобни посегателства. Искат трудът им да бъде ценен, а професията им уважавана. Същото, макар и от болничното легло, иска и пострадалата доктор Анчева.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Ето колко от българите нямат банкови сметки
На второ място в Европа: България е след Исландия по брой и дебит...
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...
Майката на оцелялата от катастрофата в Пловдив: Стана чудo!
Финансист: Пенсиите могат да бъдат увеличавани и с по-голям проце...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).