Близо 170 туристи от Израел откриват сезона по морето

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:25 / 30.03.2017
775
Близо 170 туристи от Израел откриват сезона по морето. Те пристигат с чартър при засилени мерки за сигурност на бургаското летище. Най-големият ни курорт Слънчев бряг обаче още е строителна площадка и е ще бъдат посрещнати от багери и бетоновози.

Пътят им разкрива гледка към строителни обекти, а багерите и камионите с материали, за сега, са единствената "атракция" в Слънчев бряг. За посрещането на първите летовници се готвят само в един хотел - ударно пълнят игралните автомати и ротативките.

"Като цяло курортът се използва като една база за спане, точно база за спане. През цялото време те са по екскурзии, те са в някакво движение", коментира консулът на Израел Орлин Мандов.

Една от екскурзиите води към зоопарка, в който животните са може би единствените свикнали с туристите, които обичат да позират пред тях. Като допълнителна атракция летовниците ще могат да хранят кравата Милка, черната лама Кайли Миноуг и останалите обитатели.

Източник: bTV


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Д-р Миндов предупреди: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков, с пълно мнози...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор, се е барикадира...
Лоши новини за любителите на лова
Вижте какво време ни очаква до края на седмицата
България има нов милионер от тотото


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).