Бой и напрежение в затвора в Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:37 / 27.08.2017
1225
Миналата неделя затворник e бил пребит зад решетките в Бургас. Детайли до момента обаче не са известни. От правосъдното министерство отказват разрешение за нови срещи със затворниците там с аргумента, че все още не са приключили проверките след разкритията, съобщават от bTV.

Затворници чрез собствените си телефони сами за поискали да разкажат какво се е случило. Твърдят, че служител на затвора ги подтиквал към самоубийства. Давал им ножчета и въжета, разказва по телефона един от затворниците и твърди, че наскоро се опитал да се обеси, но го спасили.

Мъж, който доскоро е лежал в Бургаския затвор за въоръжен грабеж, твърди, че познава отлично пътищата на дрогата. Знае и как се вкарват телефони. Той лично за две години вкарал 70 телефона в затвора. Бургаският затвор нищо не се случва без знанието на зам.-директора, твърдят лишени от свобода.

Друг излежаващ присъда зад решетките твърди, че имало такса, за да излезеш в отпуск от затвора. И дава пример със затворника Велко Маринчев - ало измамник.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).