Бойко Борисов: Ако ние политиците не се променим, народът ще ни промени

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (15)
16:10 / 10.07.2015
1466
Ако ние политиците не се променим, народът ще ни промени. Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов след откриване на новоизградената пречиствателна станция за отпадъчни води на Момчилград.

"Хората искат да има вода на чешмата, искат не септична яма, а канализация. Искат като отидат да се изкъпят в реката или да ловят риба да им е чисто. Искат като дойдат туристите не да се гнусят, а да гледат бистрите води. Това е и за земеделието. Тютюнопроизводителите имат дотация. Какво повече да се направи? Е, сигурно има още много, но държавата днес е в такова състояние", обясни Борисов.

Във връзка с отпускането на средства за село Сипей, премиерът посочи, че 9 милиона лева са много само за там.

"Много неща ще направим в региона още. Виждате, че почти толкова Министерски съвет даде за Момчилград, вследствие на исканията на кмета, защото това е за улици, за махали, където нямат в 21 век вода на чешмата. Но 9 милиона за няколко къщи са много пари и трудно мога да ги обоснова. Това ще им го кажа и на тях", каза още Бойко Борисов.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Д-р Миндов предупреди: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков, с пълно мнози...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор, се е барикадира...
Лоши новини за любителите на лова
Вижте какво време ни очаква до края на седмицата
България има нов милионер от тотото


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).