Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов станал баща едва на 23 години
Автор: Екип Varna24.bg 11:00 / 27.02.2021Коментари (5)1706
Eдна от най-специалните за премиера Бойко Борисов дати е 6 март. Тогава е родена неговата единствена дъщеря Венета. В последните години наследничката на министър-председателя отбелязва личния си повод скромно, тихо и в съвсем тесен семеен кръг.

Заедно с Венета за тортата и свещичките на нея се вълнуват двете ѝ дечица – Бойко и Иван, на които тя е отдадена напълно. Мила честитка всяка година тя получава и от своята майка Стела, бившата съпруга на Борисов, която живее в Щатите. Преди да реши да се прибере в България и да свие семейно гнездо с любимия си Иван, Венета живееше заедно с майка си в Калифорния. Там тя завърши престижния Калифорнийски университет със специалности "Международни икономически отношения“, "Бизнес администрация“ и "Финанси“.

Връщайки се обратно в родината, Венета продължи да живее дискретно. Хора от приятелския ѝ кръг я определят като изключително скромен и високообразован човек, а вече и страхотна майка. Премиерът неведнъж е споделял, че се гордее с нея, а един от най-милите жестове, които тя и половинката ѝ Иван направили за него, бил, че кръстили първородния си син Бойко.

Борисов и единствената му съпруга Стела се запознават като младежи и бързо сключват брак. Бъдещият тогава премиер става баща едва на 23-годишна възраст. По стечение на обстоятелствата обаче двамата решават да се разделят и всеки поема по своя път. И до днес помежду им цари уважение, а Стела Костова, която е лекар по професия, подкрепя бившия си съпруг и политиките му от далечна Америка.

Силна е и връзката между баща и дъщеря. "Винаги съм бил много ангажиран, но в същото време съм бил много отговорен във всеки един момент и за възпитанието на дъщеря ми, и за образованието, за израстването ѝ и неслучайно и до ден днешен тя изключително много ме обича и е много привързана към мен. Човек като мен, с толкова много ангажименти през годините, не е от най-добрите родители, но когато е имала нужда, винаги съм бил насреща“, призна в едно от малкото си лични интервюта преди време премиерът.

Голямо удоволствие за него са семейните вечери с дъщеря му, зетя и внуците и споделените моменти с тях, пише "Ретро". "Това ми дойде като истинска компенсация за времето, през което не бяхме заедно и не успявах да ѝ отделя достатъчно внимание. Нейното присъствие до голяма степен дава смисъл на моите вечери в последните години“, разкрива още Борисов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Като е бил добър съпруг защо е зарязал жена си, по готино е да ти карат по една к***а всяка вечер. Колко сега са добри отношения между него и жена му, само те си знаят. За целия български народ, той е боклук, който се налапа с пари покрай фалита на КТБ и аферата с лотарията.
-1
 
 
Много мило и емоционално. Отивам да порева в другата стая. Ще ми трябват поне 24 ч.да се съвзема.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: