Бойко: Първо магистралите, после избори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (29)
16:23 / 20.05.2012
1362
Само ГЕРБ и ДПС са готови за избори. Заради това на Доган "му мирише на избори". Как може - човек, който мирише на джибри, да му мирише на избори, попита риторично пред журналисти премиерът Бойко Борисов. Доган ни подтиква към предсрочни избори, но първо - ще построим магистрали, археология, и догодина - ще отидем на избори. Ние не сме заради властта на власт. Правим, и искаме да оставим нещо за народа, каза Борисов.

Апелирам към сестринските партии в център - дясно - да заявяват, че ДПС и БСП са им противници, а не само ГЕРБ, обяви премиерът.

Във връзка с това, че в събота Цвета Караянчева не е била допусната на трибуната в Джебел, за да поздрави хората по време на възпоменателен митинг, Борисов каза: "Жалко, че бях на други места. Иначе щях да отида в Джебел. Как може - народен представител да не бъде допуснат?".

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (29)
Още новини от Национални новини:
Ето по кое произведение пишат зрелостниците на матурата по БЕЛ
Решено: Депутатите се събират извънредно във вторник заради пенси...
Важно съобщение за пенсиите от НОИ
Диана Русинова: Автомобилът на НСО едва ли се е движил с 50-60 км...
Хеликоптерното летище до тунел "Железница" на АМ "Струма" вече им...
Жената от катастрофата с Петков и автомобил на НСО е с опасност з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).