Болниците удариха дъното: Хранят пациенти с кренвирш в тоалетна хартия!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
21:36 / 10.12.2019
1447
Дъното в болничното обслужване се оказа безкрайно - спаружен кренвирш върху суха филия с лъжица лютеница за гарнитура. Всичко това - увито в тоалетна хартия. Такава храна предлага на пациентите едно от здравните заведения в страната, алармира в социалните мрежи Цветин Цеков.

Мъжът постъпил в клиниката на 29 ноември и останал потресен, когато му сервирали вечерята. "Можеше поне в една тарелка да се постави това угощение, но нищо, и тоалетната хартия свърши работа", огорчен написа Цеков в социалните мрежи, публикувайки снимка на гаврата, информира Лупа.

Масово възмутени пациенти се оплакаха, че храната и в други болници не е по-различна.

"Лежах в инфекциозно отделение в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив, за закуска дадоха комат сух хляб и парче сирене. И за вечеря същата работа - парче хляб, обаче с малко суров ориз, дори не си бяха направили труда да го сготвят както трябва", ожали се и Йоана Пенева.

Според Радка Богданова обаче кренвиршите на Цеков са "лукс". "Преди 2 седмици в родилно отделение в УМБАЛ – Бургас предлагаха само хляб и сирене", обидена е младата майка.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Лекар каза кои са най-рисковите групи за коклюша
Случаят "Пуделгейт": Марин Димитров иска да излезе на свобода
Не забравяйте чадърите, очакват ни валежи
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).