Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Депутатът Трифонов може би не разбра какво му направиха
Автор: Екип Varna24.bg 16:36 / 24.04.2021Коментари (6)2748
©
Според Бойко Борисов лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов ще носи цялата отговорност за провалянето на следващите избори. Коментарът му идва на фона на приетите на първо четене промени в Изборния кодекс по предложение на "Има такъв народ".

"От практиката знам, че когато една партия се заеме първо с избирателния кодекс, никога няма успех за тях". Това заяви премиерът в оставка пред младежи от ГЕРБ. 

"Депутатът Трифонов може би не разбра какво му направиха. Всички си отхвърлиха своите избирателни закони. Но от второто четене депутатът председател на партия Слави Трифонов носи цялата отговорност за провалените следващи избори. Това ще му го напомням всеки ден. Когато ги касират, ще го обвиня в задкулисие с Радев, че иска да държи държавата в диктатура. Нека ги приемат предложенията, гласувайте с 200 и се смейте за това, което ще причинят на държавата", обърна се Борисов към актива на партията. 

"Нека дойде Слави Трифонов срещу мен и да си говорим за политика. Ще се чувства по същия начин, както аз, ако ме вкарат в неговото шоу и ми дадат микрофон да запея песен. Ще пея, но не като него. Това е разликата, това осъзнават в момента. Излизат, нападат жени в парламента, съскат. Ето, управлявайте, един месец мина, вие ме държите премиер. Нали искахте да се махам", продължи Борисов. 

"Сега цял свят се отказва от електронното гласуване заради хакерите, ние ще го въвеждаме. Знам поне две разузнавателни централи, които ще се намесят веднага и ще видите резултатите. Искат да въведат гласуване по пощите - вижте в Австрия как касират изборите", даде пример премиерът в оставка. 

Борисов разкритикува Радев и че се бави с връчването на мандата за съставяне на правителство на втората партия. Той посочи още, че Радев не е изказал позиция по казуса с Алексей Навални, шпионския скандал и напрежението в Източна Украйна.

"Защо настояваха толкова бързо да върнем мандата? Ние вчера в 07:30 правихме изпълнителна комисия, за да го върнем в 09:30 и президентът да използва деня да даде мандата на втората партия. Тя да ни обяви 1 месец след изборите кой ще е премиер и кои ще са министрите. Вече 1 месец след изборите не знаем какво ще правят. Хвърлиха се да правят комисии", добави Борисов.

Преди това той коментира Мая Манолова, която вчера като председател на комисията по ревизия нахлу в "Булгартрансгаз" и поиска цялата документация по "Балкански поток".

"Тя трябва да прави шоу. Тя трябва да говори ежедневно, ежеминутно, тази истерия да продължава. Да изпратят писмо до съответните агенции за това, което искат. Ще им ги сложат в папки, ще ги закарат в парламента под опис. Такива работи – дай ми флашката. Такива работи няма! Писмено! Ние сме правова държава, всичко ще им дадем. Не искаме оставка", заяви Бойко Борисов.

"Ако беше лесно - комунистите щяха да са направили метро - в Москва има, тук нямаше", посочи премиерът в оставка.

"Ние паркове, градини, инфраструктура, пречиствателна станция, детски градини училища - целево - всичко това се е направило. София е модерен град", заключи той.




Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Предлагам новоизбраните депутати да минат първо пред психо преглед и след това да седнат и да говорят.Толкова просташки парламент не бях виждал досега.Жалко за обикновените хора и за България.Това не е парламент,а цирк.Вместо да мислят и работят за това как да живеем по-добре те търсят как да уязват някого.""Миналото се не връща,а само се преглъща".Те са избрани от нас да работят за нас,а не за своето благополучие.
0
 
 
ДУпетата Трифонов кара тежък махмурлук от 4 април. Пардон Ковид. Или не спира да шмърка и не може да си назубри репликите за да го дава тежко.
0
 
 
20 години му гледаме муцуната на дългия простак... няма отърване..
0
 
 
Новите чалга "месии" и дружките им в Парламента , цял ден се дърлят и натискат кой в коя от многобройните и прескъпо платени комисиите да се вреди и какви пари допълнително да лапне. Както са казали хората - "Пази Боже сляпо да прогледне !"
0
 
 
Банкянски селянин как само ти можеш а другите не.Остави Слави да си решава сам.Теб не те иска никой и твоите мутри -тикви.Ще те разследват и това трябва да е точка първа.Президента ако назначи служебно правителство ще се почне от теб.
Aнонимен
на 24.04.2021 г.
0
 
 
Ще доживеем ли достойно поведение на публичните лица?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: