Борисов: Незабавна оставка на псевдо-премиера и предсрочни избори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:26 / 25.05.2014
1429
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че след евроизборите трябва да последват незабавни оставки. Той призова премиерът Пламен Орешарски да си си тръгне заедно с цялото правителство.

"Псевдопремиерът и псевдопредседателят на Народното събранието след този вот незабавно да подадат оставка и да върнат местата, които са заели несправедливо. Вотът на недоверието беше днес!", обяви Бойко Борисов и допълни: "С един глас ГЕРБ да има повече гласове сега от БСП, те трябва незабавно да върнат мандата!"

"Няма логика вече на два избори победителите да са извън властта", твърди лидерът на ГЕРБ. Според него още утре реално може правителството да подаде оставка и да има предсрочни избори.

"От този резултат, колкото и да не ми е неприятно, трябва да поздравя Бареков, за резултата, който той направи. ДПС са отново в отлична форма и за пореден път ГЕРБ победи столетницата и не само, победихме лидера на ПЕС Сергей Станишев", твърди още Бойко Борисов.

"Да е жив и здрав Станишев, дълги години да е председател на БСП. Те не могат да спечелят в България, как ще спечели ПЕС в Европа, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и допълни, че до момента нито един представител на политическа сила не го е търсил, за да му честити победата.

"Ако депутатите на "България без цензура" не подкреят вота, ще значи, че коалицията е четворна. Като партия победител, ще чакаме другите да търсят сближаване с нас. Зад нас стоят стотици хиляди избиратели", коментира още лидерът на ГЕРБ.


Виж коментарите (0)

Още по темата (230):
15.07.2014 Бареков с най-висок доход от евродепутатите ни
24.06.2014 Станишев все пак се отметна от думите си и избра Брюксел
05.06.2014 Барековата партия плащала пари на ръка
04.06.2014 ГЕРБ с нов вот на недоверие, този път в сектор "Финанси"
04.06.2014 Жозеф Дол: Време е да се смени правителството в България
02.06.2014 Борисов за Орешарски: Даже и двойка не мога да му дам
Още новини от Национални новини:
Родител пред "Фокус": Оценките за постижения в детските градини н...
На трудов или граждански договор могат да работят студентите
Държавата е значителен акционер в Първа инвестиционна банка
Недекларирана валута за близо половин милион лева иззеха на "Капи...
Енергиен експерт с прогноза за скок на тока с около 5%
Заметресение разлюля България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).