Борисов: Заради Кирил и Асен гинат хора по пътищата! Клипът с "Просто Наско" е подигравка с държавата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:51 / 09.04.2022
1478
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов говори пред партийния актив в Хасково. Борисов обяви, че управлението граби хората. Той поиска някой да влезе в Министерския съвет и да направи тест на управляващите за наркотици.

"Усещате ли как ви грабят. Как не виждате? Една година не управляваме, а все ние сме виновни. А баща им Румен Радев не е виновен", каза той.

"Да ви пожелая един хубав ден и да пожелая да влезе някой в парламента да направи тест за наркотици на управляващите. Когато шмъркат и се бият, колят и квичат, понеже има изключителен медиен комфорт, това все едно не съществува. Те са безскрупулни, подли. Вчера Кирил Петков казва как министър-председател може да бъде тричан. А аз питам как те говориха по мой адрес. В Хасково сме и вие излъчихте "просто" Наско. Клипът му е падение и подигравка с държаввта Имат изключителен медиен комфорт", добави той по адрес на скандалното видео на министъра на културата Атанас Атанасов, което той пусна снощи. 

"Гледам и за бежанците - хаос. Всичко катастрофира и няма оправяне. Ще вземат милиарди, скъпи българи, или ще ви оставят на някого да ви оправя и да ви изпъва каиша. Но това няма да сме ние. Или веднага, или Радев да си носи отговорност", изтъкна Борисов.

"Заради Кирил и Асен, че не пускат парите на МРРБ, гинат хора по пътищата. "Тракия" е в безобразно състояние. А "Марица" не е чистена 1 година. Защо приехме инхаус процедурата. Първо казаха, че ще правят по 4 магистрали на година. Един метър не са направили, 1 лъжица не са изсипали сега.Най-големият грях на Румен Радев е, че раздели народа."


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).