Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов избухна: Държавата е счупена! Оставка на правителството!
Автор: Екип Varna24.bg 13:03 / 12.06.2022Коментари (22)1268
©
Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Държавата е счупена. На мен ми е интересно какво ще става след това. Това заяви пред актива на ГЕРБ във Велико Търново лидерът на партията и бивш премиер Бойко Борисов.

"Ако приемете този бюджет ви гарантирам, че няма да има следваща година. 2024 година ще е крах. Тези искат да остават по 40 хиляди на дете дълг", заяви Борисов.

Според него актуализацията на бюджета гарантира едно – липса на каквото и да е друго в държавата – саниране, за докторите, за учителите, за МВР. Те искат да си купят една голяма група от хора и да отидат на избори, каза още Борисов. Според когото умишлено се твърди, че ГЕРБ са против пенсионерите и младите семейства.

Въобще нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление вече, каза още Борисов.

"Защо грабите българите", попита Борисов управляващите, визирайки високите цени на горивата у нас. По думите му, ако ГЕРБ управляваше токът щеше да се вдигне само с 3 стотинки.

"Въглищата са наши, АЕЦ Козлодуй е наш. Медиите не попитаха къде разтовариха първия танкер, втория. Къде? Дали не е в Турция и не с два пъти по-скъпа транзитна такса? Как щяхме да разтоварим този танкер, ако лошият Борисов не ви беше направил газовите връзки", коментира Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ констатира, че това, което се случва нямаше да го допуснат.

"Днес бихме могли да оправим доста, но утре вече няма да може да оправим нищо. Година и половина е пустош – една къщичка за птички няма. Това и 30 години преди нас го нямаше", каза Бойко Борисов.

Той припомни и че остават още 15-ина дни, в които трябва да знаем къде ще отидат делата от специализирания съд – дали ще се върнат от начало, попита Борисов и продължи:

"Знаете ли къде са машините за гласуване? Така ни измамиха всички. Аз съм "за" смесения закон - който иска с машини, който иска с хартиени бюлетини. Това е демокрацията. Коалицията ни със СДС работи добре и ще продължава да работи добре. Надявам се, че ще успеем да убедим, че смесеният вот ще даде по-голяма представителност и възможност на повече хора да гласуват", каза Борисов.

Той отново се върна на темата за актуализацията с думите, че ако бюджет 2022 бъде актуализиран, ще излезе и ще каже на ГЕРБ да се спасява кой както намери за добре.

"Ролята на президента тук е много голяма! Да забравим какво сме си говорили. Ние сме готови за дискусия, защото става дума за днес – за цени, за инфлация", каза още Бойко Борисов във Велико Търново.



Още по темата: общо новини по темата: 232
23.11.2023 »
10.11.2023 »
24.05.2023 »
27.04.2023 »
18.04.2023 »
27.01.2023 »
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
сополи-пе**ли,двечке на брой,коментирайте думите на зурвата гуглева,нещастници смотани!И пак - духайте супата,че много пари,пе**ли!БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ?!?
-3
 
 
Не се бойте - специално за вас,пе*алски тролчета-сополчета,има намаление на вазелина в аптеката *слагам го навред* на бай ви Ахмед!
-3
 
 
лайнявите тролчета,нещо да се излайнявите по въпраса за *екскурзията* на деса миризливата?За държавната охрана и колата на НСО?Нещо за ебливите киро и гуглевагата зурва със самолета и хотел *Хаят*?Хайде бре,сополи пе*алски,мълчите също като мисирките-к**ви,дето врякат срещу заплащане!Като оная,приличащата на мъж,паолинка ли,павлинчо ли,от *Свободна Европа*!Ами мълчите - всичко е истина и ви го навряха отзад!БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ?!?
-3
 
 
анонимните две лайна - яжте ми го!Затова ще плащате 13 бона и кусур на гуглевата зурва,отделно няколко стотин еврака на час,ще и плащате харчлъците,а на вас остава само да ми духате!Толкова сте проЗти,че удряте киро лъжеца в земята - ВСИЧКО ИЗЛИЗА ОТ ВАШИЯ ДЖОБ,пе**ли ПРОСТИ!
0
 
 
Гербавите няма да са на власт повече това и да не ви харесва не може да се промени от шепа малоумни
-3
 
 
И удивителното е едно - че още анонимни ЛАЙНА-ТРАЛЧЕТА тролят,че Борисов е за затвора!За затвора са ВАШИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ,нещастни сополиви пе**ли,некадърни да заработите нормално парите си!Затова - духайте го под вода!А,и да не забравяпак - БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ!Защото освен големи слонски лайна за вас нищо друго не надробиха тези,*вашите*!
-2
 
 
За сведение на *лайногорски* останалите сополи-тролчета - ВСЕКИ сам избира къде да живее!Това не ви е при любимия ви тошо,да има огради и разстрели по границите.И се запитайте колко от тези от срем не се връщат,там какво *работят*,и накрая вие защо не сте *избягали*?!?Кажи,*лайногорски*,ти моя ли дириш тука?Хайде,бЕгай!
Aнонимен
на 12.06.2022 г.
-1
 
 
Удивителното е че Тиквата още не е обесен! Докога!
Aнонимен
на 12.06.2022 г.
-1
 
 
ко стаа ве! Тиквоча не е ли у панделата
-1
 
 
Що за наглец си ти бе !? По твое време в периода 2011 -2021 държавата са напуснали около 850 000-900 000 българи!!!! Никога преди това не е имало толкова голяма емиграция!!!Нямаш ли срам!? Защо като си много голям политик и родолюбец не оправи тенденцията да не бъдем най-бедни в Европа!?!Мръсен селски тарикат от Банкя.Прост пожарникар.Ще ви работим за жълти стотинки, а вие ще си живеете като барони и ще слугувате на чужди интереси и по този начин обричате родината ни на гибел!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: