Борят се за живота на жената, която загуби внучето си при фатален инцидент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
21:22 / 13.04.2022
1140
53-годишната жена от сопотското село Анево, която бе блъсната от лек автомобил, докато пресича улицата с 24-месечното си внуче на ръце, е в тежко състояние с политравма и множество счупвания. Тя е настанена в реанимацията на Университетската болница "Свети Георги" в Пловдив и лекарите се борят за живота й, съобщиха от лечебното заведение.

Трагедията станала около 16.30 ч. При удара жената е паднала на платното, а детето е загинало на място, в момента, в който е излетяло от прегръдките й. 72-годишният шофьор на лекия автомобил "Шкода" е от Казанлък, а колата му е с чешка регистрация. Мъжът пътувал към София, за да подмени шофьорската си книжка, съобщи "Подбалкански новинар".

Загиналото момиченце има по-голямо братче.

На мястото на инцидента все още тече оглед. Движението се извършва в двете посоки, но само в южното платно, тъй като в северното е станала страшната катастрофа.

Според очевидци шофьорът изобщо не е видял жената с детето в ръце и кученцето, което водела на повод. Животинчето също е загинало.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).