Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Божков: Чакай ме във Варна. Идвам
Автор: Екип Varna24.bg 14:51 / 08.07.2021Коментари (0)2785
©
Грандиозно закриване на кампанията си готви партията на Божков. За финал на предизборното си турне на 9-и юли те са избрали именно Варна. Из града вече тръгнаха слухове, че самият Божков ще акостира в морската столица и лично ще постави финала на една много успешна по думите му предизборна кампания. Намеци за това неведнъж са били правени през Фейсбук профила на бизнесмена. Става дума за поредицата от илюстрации, в които той се намира в море и все повече се приближава към брега. Анализатори смятат, че брегът е именно Варна.

Като най-силен аргумент обаче се смята отговор на стори на бизнесмена от Инстаграм, в което отговаря на известен инфлуенсър. "Чакай ме във Варна. Идвам“.

Междувременно на официалния профил на водача на листата на партията адв. Кристиян Богоев се появи и информация за събитието. Според анонса участие ще вземат фолклорни формации, брейкъри, танцови групи и местни звезди. Организаторите са подготвили и много изненади за присъстващите.

Водачът на варненската листа адв. Кристиян Богоев обе
©
щава да представлява изключително интересите на своя град в парламента. Той, оказа се, е и единственият варненец водач на листа от популярните партии. Всички други са излъчили жители на София, които според Богоев, няма как да се грижат за морската столица, защото не познават нейните проблеми, култура, специфики. "Неведнъж съм казвал, че морски не може да го управлява горски. Е, опитаха се последните 10 години и виждаме резултата. Затова страната е разделена на многомандатни избирателни райони, за да може всяка общност, всеки град и област да изберат кой да ги представлява в парламента. Редно е за Варна, народният представител да е от Варна, д
©
а си е пукал гумите по нашите пътища, да са му преливали контейнерите за боклук пред блока, да го е яд, че е толкова мръсен градския плаж и още куп локални проблеми. Да познава не само табелата за Варна, но и сърцето на града.“, коментира разпалено адвокатът.

Подобно на обиколката в другите градове и тук хората ще имат право да задават въпроси на Божков и той ще отговаря. Досега "Българско лято“ посети над 15 областни града и навсякъде живите включвания от Дубай предизвикваха голям интерес. Избирателите в цяла страната задават едни и същи въпроси: кога ще имат добре платена работа, кога в България ще спре да се краде, как ще се повишат доходите. Не липсваха и провокатори, които питаха Божков директно с какво е по-различен от статуквото и той в свой стил лаконично отговаряше, че него, за разлика от тях, не могат да го купят.

Запитан за коалиции, Божков е категоричен, че няма да участва в такива със статуквото, а що се отнася до Слави, той изрази притеснение, че неговата партия, на практика вече не е негова. Факт, който се разкрива и от карикатурите му във Фейсбук, където в джоба на висок гологлав мъж, друг мъж с фес пуска пачки в задния джоб зад гърба на всички.

Събитието на входа на Морската градина ще започне около 18.00 ч., а от 19:00 ч. Божков ще отговаря на въпросите на варненци. Организаторите са предвидили много изненади и безплатни напитки.

Платена публикация



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: