Божков: Десетки години върша работата на държавата, Минеков е част от хунтата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:31 / 09.06.2021
1070
"Уважавам хората на изкуството. За съжаление, когато се закачат на държавната хранилка, те се променят коренно. Професор Велислав Минеков от протестър и борещ се против #хунтата и Иван Гешев изведнъж реши, че е част от “управляващия елит". Започна да защитава тези, срещу които до вчера протестираше." Това написа на страницата си във Фейсбук бизнесменът Васил Божков, който от доста време пребивава в Дубай.

Повод за неговия коментар е вчерашната пресконференция на министъра на културата Велислав Минеков, който го обвини в корупция.

"Десетки години върша работата на държавата - събирам и спасявам културно-историческото наследство на България. Тази дейност министър Минеков обяви за “престъпна". В другите държави за такава дейност дават медали. Моите уважения към скулптора Минеков, а към министър Минеков - да продължава да се навежда и да се наслаждава", написа още хазартният бос, който попадна в американския списък на санкционираните българи по закона "Магнитски", а у нас има подвигнати 19 обвинения.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).