Братът на Димитър Рачков проси пари от приятели и лихвари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:44 / 08.03.2019
2585
Братът на Димитър Рачков изпаднал във финансов колапс и едва успявал да се прехранва. Петър Рачков, който често попада в криминалните хроники на пресата заради афинитета си да гази закона за пътищата и опитите си да изкарва пари нелегално, едва свързвал двата края с по-малка от минималната заплата.

Родственикът на водещия на "Като две капки вода“ получавал месечно само скромните  460 лева, които му се плащали за длъжността му на диспечер в "Напоителни системи ЕАД“ – Бургас, писа "Ретро“.

Сумата не му стигала да изхранва себе си, а камо ли семейството си. А издръжката на двете му дъщери, с чиято майка е разделен от дълго време, се поемала от майка му и баща му – пенсионерите Станка и Минко.

Месецът Петър успявал да закрепи, просейки пари от приятели и прибягвайки до услугите на лихвари, с които неотдавна пак си имал разправии, вследствие на което по-големият му брат Димитър жертвал единия си апартамент, за да го спаси от зверския бой и мъчения.

Част от познатите на фамилия Рачкови в Бургас твърдят, че драматичната финансова картина, която Петър обрисувал непрекъснато, била просто за пред съдебните власти, с които той все още има вземане-даване. Да твърди, че е социално слаб, било стратегия, която щяла да му подсигури възможно най-ниските парични санкции.

Други пък са на мнение, че братът на комика навремето наистина бил богаташ, но профукал всичко за хазарт, незаконни схеми и адвокатски хонорари и в момента положението му наистина не било цветущо. Актьорът от своя страна вече бил вдигнал ръце от Петър и хич не го съжалявал. В последното десетилетие, за да го спасява от кашите, в които се забърквал, "господарят на ефира“ олекнал със стотици хиляди левове.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).