Братът на загиналия Емил Боев: Остава ми сега единствено да го обичам

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:33 / 01.04.2023
1358
"Пиша с доста натежало сърце и изморен ум, защото се чувствам задължен към Емил и към всички, които дадоха толкова много по това да го намерим. Емил бе намерен преди два дни, привечер в езеро. По стечение на незнайни за мен обстоятелства, с баща ми и майка ми разбрахме в късната вечер. Тръгнахме с баща ми и с огромна молба към всички замесени органи искахме да се уверим сами дали това наистина е той - бяхме допуснати. Видяхме го, и се уверихме. От тоя момент нататък всичко е мъгла".

Това написа братът на Емил Боев - Мартин във Facebook. Припомняме, че тялото на Емил Боев бе намерено в четвъртък вечерта в шламохранилище в Перник. Младежът бе издирван от 62 дни - от 27 януари, когато изчезна, докато бил на фестивала “Сурва" в миньорския град.

Ето и останалата част от публикацията на Мартин Боев в социалната мрежа:

"Аз съм човек който винаги се опитва да гледа нещата от ъгъл в който оценявам това което имам, а не се унищожавам от това което нямам. Въпреки че е невъзможно в момента, аз все пак ще завърша с това което съм имал - а именно такъв скъп брат едни цели 25 години. Не се възползвах както трябваше и както сега непрестанно ми се иска от това, но въпреки всичко споделихме толкова ценни мигове, като това с татко и него да посетим с кану едно много малко заливче в Гърция, да ходим на пикници заедно, помня как го взех в ръце да поскачаме заедно на концерт на Металика, беше супер малък и не виждаше какво става на сцената, с някъв дюнер в ръката дето целия се посипа по мен.

Споделяхме страстта да ремонтираме и да създаваме с ръцете си и тримата - всеки по неговия си начин, и тримата споделяхме един с друг творения, планове, умения, инструменти. Остава ми сега единствено да го обичам, и да се моля че е с мен постоянно, да се моля и надявам че не се е мъчил в момента си на преминаване. Никога повече не бих искал да се чувства, където и да е, че е сам в тъмното, защото няма да е. Благодаря ти че си ми брат Емиле, завинаги ще сме, ще трябва да се почакаме още малко, да се видим, но ще се видим пак, обещавам ти.

Виж коментарите (1)

Още по темата (26):
14.06.2023 В събота погребват Емил Боев, когото издирваха 62 дни
01.04.2023 Смъртта на Емил Боев вероятно е инцидент
31.03.2023 Приключи аутопсията на Емил Боев: Няма следи от насилие 
31.03.2023 Братът на Емил Боев: Все още не съм видял тялото му
31.03.2023 Прокуратурата: Родителите на Емил са разпознали тялото му!
31.03.2023 В изплувалото тяло в Перник е открита личната карта на Емил Боев!
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).