Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
Ѕрутални обиди към Ѕългари€ в руски ефир!
јвтор: ≈кип Varna24.bg 10:36 / 10.03.2018 оментари (50)1905
ѕосещението на руски€ патриарх  ирил у нас за 3 март, след което владиката посочи, че е огорчен,†получи отзвук и в –уси€. ¬ ћосква едно от най-попул€рните политически предавани€ Ц "¬ечер", беше посветено на темата "«ащо Ѕългари€ забрави "руската кръв". “о е излъчено на 6 март. ¬ ефира на телевизи€ "–осси€ 1" журналистът ¬ладимир —оловьов и гостите му отправ€т обидни квалификации към наши политици и към президента на Ѕългари€, предаде Ќова тв.  валификациите са "неблагодарни българи, дегенерати".†

¬ предаването участваха —емьон Ѕагдасаров, директор на ÷ентъра за проучване на страните от Ѕлизки€ изток и ÷ентрална јзи€, Ќиколай –ибаков, зам.-председател на парти€ "яблоко", ћихаил ¬елер, писател философ, проф. ¬италий “рет€ков, професор, декан на ¬исшето телевизионно училище към ћ√”, ¬ладимир —ергиенко, председател на √ермански€ съюз на писателите за междунационално съгласие, —ергей ћихеев, политолог.†

"√осподин президентът (–адев), който, когато бе избран,†у нас мнозина... (имитира ръкопл€скане). ѕроруски президент дойде. «ащо? «ащото е военен. —амо че той е генерал от българските ¬¬—, завършил академи€ на ¬¬— в —јў. » каза: "«ащо решихте, че съм проруски? јз съм проамерикански, пронатовски, аз съм единствени€т български летец, учил в —јў."  акво искате? “ози човек, ако можем да го сложим в кавички, който продаде сво€та в€ра, сво€ народ, да си спомни за тези, които наистина са загивали за негови€ народ?

“а за него сега има друго божество - това са —јў като страна на содомитите, на които той се моли. ƒругата страна е “урци€, с ко€то самите те... ѕри€телите им вече са други. “одор ∆ивков, който между впрочем беше комунист, но български патриот, имаше двама при€тели - ———– или гол€ма –уси€ и руски€ народ и √ърци€. » сега имат двама - содомитите американци и турците, които са ги клали.  акво искате от тези дегенерати, управници на Ѕългари€?", казва Ѕагдасаров.

“ой е най-шумен и €ростен от всички. “ой за€в€ва по време на предаването, че е време българските управници да бъдат сменени. ќт българското външно министерство за€виха, че ведомството "н€ма да пада на нивото на тези абсурдни и провокативни изказвани€ в† шоу програми, чи€то цел очевидно е да предизвикат институционална реакци€".

—лед чествани€та на 3-ти март на Ўипка руски€т патриарх  ирил†имаше срещи с двамата ни държавни мъже. ¬ кра€ на визитата си за€ви, че си тръгва огорчен от Ѕългари€ заради нееднозначните позиции, които е получил за рол€та на –уси€ в ќсвобождението на Ѕългари€. Ѕойко Ѕорисов благодари на редица страни за участието на техни воини в освобождението ни, както и –умен –адев, който на тържествената зар€ проверка изрази признателността на народа ни към войните от много народи Ц руснаци, румънци, финландци, украинци, белоруси, пол€ци, литовци, сърби и черногорци и много други, положили кости по бранните†полета на –уско-турската освободителна война за ќсвобождението на Ѕългари€. "«а всички т€х Ѕългари€ е последен дом, т€х почитаме като свои героиУ, каза държавни€т глава.

Ќа официални€ сайт на руската православна църква†се по€ви видеозапис на обръщението на руски€ патриарх  ирил към български€ президент –умен –адев при т€хната среща на 4 март в президентството. ѕърво той об€сн€ва, че въпреки нежеланието на ≈вропа, –уси€ решава да освободи Ѕългари€. —лед като е загубила  римската война, ко€то ц€ла ≈вропа водила срещу –уси€.

"»скам да ви кажа €сно, че Ѕългари€ е освободена от –уси€. Ќито от ѕолша, нито от Ћитва, нито от други страни, а от –уси€. » на мен ми беше тежко да слушам всичките тези позовавани€ на участието на други страни в освобождението на Ѕългари€. Ќито полски€т сейм, нито литовски€т са вземали решение за започване на война срещу ќсманска “урци€. Ќад€вам се, че средствата за масова информаци€, които са тук, ще чу€т и ще предадат на хората разочарованието на руски€ патриарх от неправилната историческа интерпретаци€ на събити€та, свързани с освобождението на Ѕългари€", казва  ирил.†
ќще по темата: общо новини по темата: 19
28.03.2018 »
06.03.2018 »
04.03.2018 »
04.03.2018 »
03.03.2018 »
03.03.2018 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
—оловиев и предаването му са  ремълската пропаганда. ≈втино представ€не за глупави€ електорат на ѕутин. ƒнес всички руски федерални медии са пропаганда.
0
 
 
¬същност от жлъчното безсилие на питкиновете платени журналисти в платената им държавна меди€ разбрах само едно- Ѕългари€ е долна треторазредна държава, но собствените им граждани се преселват на талази в не€- вече над 200000 руснаци живе€т посто€нно у нас, а над 60 000 взеха и българско гражданство! “.е. ако ние сме треторазредни азиатската бензиниколонка е десеторазредна! —ледователно не може да ни дава наклон на она€ работа! Ќикой не ги бръсне за слива и те затова изпадат в шовинистична истери€ предизборно!
+1
 
 
“о народа си се знае че е като стадото кой на където го поведе
+3
 
 
“€ ц€ла европа забрави кой € спаси от фашизма!  амоли нашите продажни политици!
+2
 
 
“ук един руски г*золизец ни е посъветвал да четем ¬азов. ≈дно време в нашите учебници имаше стихотворение от ¬азов за –уси€, всички го знаем. јма през 1916 г. той написва ново стихотворение за –уси€, което го н€маше в учебниците: Ќј –”— »“≈ ¬ќ»Ќ» ќ, руси, о, брат€ слав€нски,защо сте вий тука? «ащо стедошли на пол€та балканскинемили, неканени гости? ∆елали би вас възхитенида срещнем со сълзи и с киткив–В¬¶Ќо идете вий настървени,на грозни зовете ни битки! ∆елали би вас да прегърнеми тоз път сърдечно, горещо.Ќо взорът ви свети зловещов–В¬¶ ак ръце сега да разгърнем? ќ, руси! јз друг път ви слав€хза подвиг велик и чудесен,високо ви л“вАШкът постав€хвъв мойта душа, в мойта песен! ¬ий н€кога знаме ’ристоворазв€хте за благо човешко -строшихте ни игото тежко,а днеска ни носите ново!» пак не ви мразим (не кри€:обича ви още народа);но любим и свойта свобода,стократно שּׁµ любим € ни€.«а тоз кумир ние се биеми с чужд, и със близък упорнои н€ма ний врат да превиемпред никакво иго позорно!ќ, колко ви, брат€, жале€!ќ, как би желал, брат€ клети,свобода и вам и за не€кат нас да живейте и мрете!
-1
 
 
ѕълни глупости. »зобщо не ме интересуват тези ушанки. јз мога и без т€х, те не могат без нас. ƒобре, че сме ние с нашите лукойл и ерпта да ги хрантутим, иначе са умр€ли за хл€б и квас. √ермани€ също им дава милиарди милостин€ на година, въпреки че имат вариат цели€ трафик и производство да са им на ток. » те умират, те са 1 към 1 с арабите, продават гориво, когато свърши муфтата от √ермани€ започват да се зъб€т с €дрени ракети.
+3
 
 
√ледах го. Ќикой не е обиждал българите, а управниците им!
0
 
 
 ойто обича –уси€ да отива да живее там,промити мозъци!
Aнонимен
на 10.03.2018 г.
0
 
 
Ѕоли ме полови€ орган какво са казали политици и агенти и какво са им отговорили в нощно токшоу платени дъртаци с измислени титли.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ќктомври 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
Ќационален отбор по футбол
ѕърва лига, сезон 2019/2020
ѕроблемът с ƒупката в центъра
ћестни избори 2019
Ўахматни състезани€ сезон 2016/2017
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: