Брутално! Бабаит преби почти до смърт млада жена, претрепа и себе си, бягайки от полицията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
16:16 / 30.06.2017
1321
Вчера около 07.00 часа в Пето Районно управление - Бургас е получено съобщение за жена, която много трудно движейки се, във видимо неадекватно състояние, със следи от побой, дошла на регистратурата на УМБАЛ - Бургас. Установено е, че това е 25-годишната М.С. от Плевен, която е насочена към "Шокова зала". На пребитата жена й е извършена спешна операция. Тя е приведена в отделение "Реанимация", с опасност за живота.

Незабавно е сформиран екип от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и Пето Районно управление - Бургас, които констатирали, че извършител на побоя над жената е криминално проявеният и осъждан И.Т., 39-годишен от Харманли. Установено е, че И.Т. и М.С. влезли заедно в България на 15 юни от Холандия, като се насочили към Харманли. За периода 18 до 25 юни пребивавали в къща за гости в Равда, а впоследствие се установили в хотелски комплекс в Китен.

В резултат на действията на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас, Специализираните полицейски сили и Пето Районно управление - Бургас със съдействието на служители от Четвърто Районно управление - Бургас, Районно управление - Несебър, Районно управление - Созопол, Районно управление - Приморско и Районно управление - Царево, мъжът е задържан в Китен, като по време на залавянето мъжът направил опит да избяга, скачайки през терасата на хотелската стая, разположена на втория етаж. Това наложило довеждането му в УМБАЛ - Бургас, където са констатирани счупвания на два прешлена.

И.Т. направил пълни самопризнания за извършения побой, като обяснил, че в продължение на няколко дни системно пребивал М.С. На 29.06.т.г. след поредното посегателство лично я докарал и оставил пред бургаската болница, където пострадалата потърсила медицинска помощ.

Извършени са множество действия по разследването - разпити на свидетели, претърсване и изземване и оглед на местопроизшествие, осъществени от служители на Пето Районно управление - Бургас, Районно управление - Несебър и Районно управление - Приморско.

Точните причини за противоправното поведение на И.Т. са в процес на изясняване. Повдигнато му е обвинение за опит за убийство, като И.П. е задържан за срок от 72 часа с прокурорско постановление.

Работата по цялостното документиране на престъплението продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

 


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).