Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Брутално изнудване! Инспектор от ДАИ купил 12 апартамента от рушветите!
Автор: Гено Петров 10:31 / 04.10.2019Коментари (15)1606
©
Окръжна прокуратура Пловдив даде брифинг по повод извършени процесуално-следствени действия в ДАИ, предаде Plovdiv24.bg. Ето какво бе съобщено на нея от окръжния прокурор Румен Попов:

"Служители на ДАИ Пловдив са изнудвали собственици на различни транспортни дружества. Размерът на подкупа е в зависимост от големината на фирмата. Трима са задържани за подкуп с изнудване, това е бизнес мазохизъм. Налага се да молим пострадали дружества, които са убедени, че тези хора ще излязат на свобода и не искат да ни съдействат.

Касае се за купища нередности. Установени са 12 недвижими имота на един от корумпираните служители, които той е давал под наем и които са били на името на родителите му и безработния му брат. Съпругата му е извършвала брокерска дейност, без да има такива правомощия. 

Смятам, че е възможно кръгът на обвиняемите да бъде разширен. Временният шеф на ДАИ Пловдив Анна Генова е освободена поради липса на доказателства. Трите задържани лица са инспектори. Те твърдят, че са се отчитали именно на нея, но на този етап нямаме такива доказателства".

Очаквайте още новини по темата, както и видео от пресконференцията!



Още по темата: общо новини по темата: 3
18.02.2022 »
05.10.2019 »
03.10.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 06.10.2019 г.
+1
 
 
"Служители на ДАИ Пловдив изнудвали собственици на различни транспортни дружества. Размерът на подкупа е бил в зависимост от големината на фирмата. Трима са задържани за подкуп с изнудване, това е бизнес мазохизъм. Налага се да молим пострадали дружества, които са убедени, че тези хора ще излязат на свобода, и не искат да ни съдействат. Купища нередности. Установени са 12 недвижими имота на един от служителите, които давал под наем и се водят на родителите му и на безработния му брат. Съпругата му извършвала брокерска дейност, без да има такива правомощия. ПИТА СЕ В ЗАДАЧКАТА: Това не е ли следствие от занижен контрол от страна на общинската власт и съответните държавни служби, които следва да носят отговорност за липсата на контрол?
0
 
 
червеногъзите тролчета не пропускат всяка новина за да втълпяват че видите ли навсякъде корупция има :) ...... да ама не .... никога преди корупцията и контрабандата не са били толкова здраво натиснати както сега :) но тъй като според някаква си нпо корупцията се мери с усещане ..... то няма нищо по лесно да се засили усещането с няколко платени трола и няколко нескопосани изказвания на прецедента и курнела :) само че фактите говорят друго :)
на 04.10.2019 г.
+1
 
 
Докато не се наврът в килии с циментов под всички комунисти,които сега са на власт и управляват държавата все ще си е така. Бреййй тоя охлюв има повече апартаменти от Цв Цв!
+1
 
 
В тази крадлива държава ще се краде още.Няма правосъдие,няма власт.Всичко е една разградена нива и всеки влакче.Енерго дружества,МВР,Кат,Митници,бензиностанции,администр
ация НОИ,ДАИ,Здравеопазване всичко краде и после питат къде са парите.Да не говорим за близки на власта фирми.
+5
 
 
Лошото е , че не е само той. И има и доста по-големи кражби в БГ и от една богата държава заради крадливи уроди се превръщаме в най-бедната...
+7
 
 
Която и да е "демократична" държавна институция да се провери, все ще е като тази.Пази боже от държава без държавност и политически обвързани, бездействащи контролни органи.
+9
 
 
Кога прокуратурата ще влезе в болниците да види как се източва държавата?
+8
 
 
Сега шефката ще знае къде се плаща за да не е виновна
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: