Бъчварова: Атаките срещу МВР са послание към престъпниците и терористите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
13:07 / 15.01.2016
772
Не искам да се гледа на МВР като на хрантутник на държавата. Атаките срещу МВР са послание към престъпниците и терористите. Атаките срещу МВР карат хората да се чувстват незащитени и да се саморазправят. Това заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова в кулоарите на парламента след депутатските питания. Тя обясни защо на пресконференцията си е извикала "Стига вече!". Това се отнасяло именно за атаките и нападките срещу МВР. Бъчварова защити служителите си, като каза, че те работили изключително мотивирано и постигали добри резултати.

Тя обясни, че даренията от чужди държави за МВР са нещо нормално, защото се работи с партньорски страни при общи условия и стандарти. Колкото до останалите дарения, тя е създала специален съвет и е разписала правила, за да се разглежда всеки случай.

Бъчварова обясни и защо преди Коледа е изтеглила закона за МВР. Причината била, че всички промени трябвало да залегнат в него и след като това се е случило, другата седмица ще го внесе отново в парламента.

Източник: Блиц


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Спиралата на борчовете и защо затънахме до над 420 млн. лева необ...
Шкварек след изтеклия запис: С кои, по-точно, олигарси се борят П...
"Кеш в торби": Изтече скандален запис между Кирил Петков, Асен Ва...
Зрелостници сигнализираха за проблеми и на втората задължителна м...
Гърмежи и валежи до часове
БНБ затяга критериите за отпускане на ипотечни кредити: Ето какви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).