"България Ер" увеличава редовните полети между Москва и морските ни летища

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:15 / 30.01.2017
968
Националният превозвач "България Ер" ще увеличи редовните си полети между Москва и морските летища Варна и Бургас през лятото на 2017 г. Това стана ясно след среща между гражданските администрации на Русия и България в Москва, където бе подписан протокол за увеличаване на въздушните превози между двете страни.

Причината за увеличаване на полетите е големият интерес от страна на руските туристи към морските ни курорти през лятото.

От авиокомпанията отчитат още засилен интерес на руснаци и през първите месеци на тази година. Точно поради тази причина авиокомпанията е предложила атрактивни пакетни цени на руските туроператори за целия зимен период и до средата на април, докогато се очаква да продължи сезонът за зимни спортове.

На срещата са присъствали и представители на водещи авиокомпании, които обслужват полети между България и Русия, сред които бе и "България Ер".

Източник: Монитор


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).