Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Българка: Писна ми! Писна ми от българи, които са избрали да почиват на море у нас да плюят по своето непрестанно!
Автор: Екип Varna24.bg 15:40 / 26.07.2022Коментари (33)5109
Писна ми, наистина ми писна българи, които са избрали да почиват на море в България, да плюят по своето непрестанно. Това написа във Фейсбук журналистката Лияна Панделиева, видя Sofia24.bg. Ето какво още споделя тя, публикуваме го без редакторска намеса:

"Щом стъпиш на плажа, вече си олекнал с 40 лева, а в Гърцияяяяяя, аххх"

Ми ко пра'ите тук? Айде марш към Гърция!

А в Турция - ах, красота, ах евтиния, ах, ма къф ол инклузив!

Като сте за олинклузива, яжте в Турция и дебелейте за без пари.

В момента Поморие е пълно и препълнено. Сутрин отиваме рано на плажа, защото е свежо и приятно. Около седем и нещо се настаняваме. Сядаме на плетени шезлонги с шалтета и масичка. Баткото, който взима 30 лв. за два шезлонга, две шалтета, масичката и чадъра, е на плажа още в 7 сутринта, но започва да събира парите в 11 ч. Всеки, който е бил на плажа между 8 и 11, няма да плати и стотинка. Някои хора правят именно това.

Ресторантчето на плажа е малко, скромно, готвят великолепно, обяд за двама с прясна риба, една бира и една кола е 38 лв. Някой иска да каже, че в Гърция ще ама мнооооого по-евтино от 19 евро за двама? Хайде и ние да сме яли в Гърция!

Много са прекрасните места по света, където предлагат фантастични условия, много са моретата, които са по-топли, водата по-бисерна и палмите по-автентични.

Но нашето море е тук, не се иска чакане по граници, нито полети с десетки часове.

Чуждоземските уклони и вътрешната потребност да сравняваме своето само в негативна посока е не само изтощително, то е показателно за евтина предателска същност - само нещо да изглежда "евтино" другаде и веднага своето става лошо.

Щастлива ваканция на всички приятели, които на първо място се чувстват добре в кожата си, отишли са там, където се чувстват у дома и са доволни от малките неща, които правят ваканцията ведра, а не пълна с мрънкане и противопоставяне", завършва публикацията си Панделиева.

Припомняме, че в няколко материала тези дни ви показахме цените по морето в Гърция и България.



Още по темата: общо новини по темата: 859
14.08.2023 »
08.08.2023 »
10.07.2023 »
08.07.2023 »
10.06.2023 »
01.11.2022 »
предишна страница [ 1/144 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.08.2022 г.
0
 
 
Ми години черен орангутан, а замислял ли си се че тези пишман "туристе", пълнят нечии друг икономически джоб, а не родният ни!!! Сиреч с простотията си, префърцунените физиономии, пошлите маниери и мислене , сами ограбвате собствената си икономика!!! Но после ще ревете че цените високи, заплатите ниски, детски няма или са малко, за пенсиите да не говорим!!! Ма отде акъл де!!! То само с критика аратлик, не става!!! Ти кога направи нещо по въпроса, че да имаш правото да критикуваш??? Тамън сте като селските клюкарки, които освен нищо не правят да се подобри положението, но и само плюят жлъч и злоба, мислейки се за велики умници!!! Та докато пълните чужди джобове, не търсете икономически прогрес в страната ни!!!
Aнонимен
на 30.07.2022 г.
0
 
 
Ами, бяла водоплаваща птицо, ако имаше малко интелект, щеше да разбере защо хората критикуват. За да бъде и в България по- добре! Умните хора от критиките си правят изводи и си поправят пропуските. А, белите водоплаващи птици влизат в кавга, като махленки на пазар.
0
 
 
Тази госпожа нещо се е объркала. Тези които ходят в Гърция коментират с факти и опит.Мизерно си е нашето черноморие.
0
 
 
Подкрепям напълво Г-жа Пандалиева, моето семейство в момента си почива в Турция, другият месец заминаваме за Испания, т.е. всеки да си почива там, където му е добре ;) Колкото до Черно море, там също е хубаво и нека има и там хора да почиват, за съжаление нас ни загуби като туристи преди доста време.
0
 
 
Има и готини плажове на север от Варна ама по лесно е да се плюе без никой да е видял и усетил някой от вас ходил ли е на Дуранкулак на Крапец ,Болата,Шкорпиловци ама сигурно ви е далечко вярно няма кръчми няма барове няма и шезлонги и чадъри ама е красиво и диво
Aнонимен
на 27.07.2022 г.
0
 
 
"Баткото, който взима 30 лв. за два шезлонга, две шалтета, масичката и чадъра, е на плажа още в 7 сутринта, но започва да събира парите в 11 ч. Всеки, който е бил на плажа между 8 и 11, няма да плати и стотинка. "Тя лелята може ли да го направи това в Гърция?Не.Българина винаги крънка и мрънка.Кои нормален ходи в 7.30.на плаж и дебне да стане преди 11 ч за да не я оберат с 30 лв.Егаси и почивката.И защо все ми се набива някакъв фалшив патриотизъм.То е ясно, че е по хубава и по и по в чужбина.Всеки които е ходил навън може да направи нормално сравнение.
Aнонимен
на 27.07.2022 г.
0
 
 
На госпожата или госпожицата подала сигналът само искам да й кажа, че аз над 10 години почивах на нашето Черно море. От 5 години почнах да ходя извън България и не мисля повече да стъпвам у нас. Нямам намерение да карам стомашно-чревни заболявания отново заради липса на пречиствателни станции или заради препълнени и несмогващи с пречистването на вода. Мутрите и мутренското поведение няма да го коментирам даже. И пътят може да е доста дълъг, ако попаднеш в задръстване по Тракия. Така че и за бързото придвижване до него отпада аргументът ти. Ама ти си ходи на нашето море, за да не ни задръствате границите.
0
 
 
Никой не те е забравил , ти си била на плаката 45 години стигат , била си в СДС , когато е избран Иван Костов , кажи колко ти платиха за да пишеш такива неща за да пълниш хотелите на твоите хора , вярвай си че ти е готино там и така..
0
 
 
В момента съм в Гърция , госпожице и искам да ти кажа , че си в голяма грешка.Това , че ти плащат да даваш новини е едно , плажът на който съм аз е като в карибите, намирам се на 330 км от София , минах през Илиндвн и чаках 10 мин на границата.Обичам България , но да ме прощаваш ,Щом си изкарала през цялата година пари за да отидеш на Поморие,искам да ти кажа , че не можеш да правиш разлика.Хората в Гърция са ти направили паркинг който е безплатен , вчера взех 2 чадъра и 5 шезлонга за 0 лв. Ти плащаш за паркинг , плащаш за чадър , за шезлонг и като всички си плащаш за да хапнеш на плажа.За тези 5 шезлонга и 2 чадъра и паркинг съм платил само 4 бири, 2 лимонади , 2 сандвича 25 евро.Аз не седя много на плажа, но като през цялата година си изкарала за Поморие , проблема е твой радвай се , там е прекрасно , но не ми казвай че е по добре в Гърция..
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: