Българка пропищя срещу голяма хранителна верига, смята, че е била измамена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
14:19 / 25.05.2023
11508
Пазарувахте ли във Фантастико на "Г. М. Димитров" вчера, на 24 май, между 17:00 и 18:00 часа? Такъв въпрос зададе столичанка в социалната мрежа Фейсбук, видя Sofia24.bg. По нейни думи е имало проблем със системата, в който тя се съмнява и намалените продукти са били маркирани на редовна цена. Качваме целия й пост без редакторска намеса сега: 

"През това време имаха "проблем в системата" (така казаха те) и касите не отразяваха промоционалните цени, а регулярните. Управата не информира никого, върна надплатените пари само на 2ма човека, които бяха с по 2-3 артикула. На мен не можаха да ми върнат разликата, между обявената промоционална цена и регулярната цена, която се появи на касовата бележка, защото "не знаели кое колко струва и как да проверят".

Аз се разправях с тях около 50 минути, и лично аз минах да информирам клиентите на касите, защото никой от магазина не информираше потребителите си, че в момента ги крадат най-нагло. Накрая си тръгнах като ми върнаха парите, а аз им върнах касовата бележка и продуктите. И тук идва проблемът. За да подам сигнал в КЗП ми трябва касова бележка, в която да има продукт, който е обявен на промоция, а на касовата бележка да е видно, че не приложена промоция.

Та, понеже, фантастико извърши огромна кражба от клиентите си, не ми се иска нещатата да остават така.

Та някой пазарувала ли е вчера, по това време, нещо на промоция, и би ли подал сигнал лъм КЗП, моля!?

П. С. Смятам, че е не е случайно, че са избрали точно на национален празник и то точно в най-натовари часови диапазон да "имат грешка в системата". Защото КЗП не работи тогава. Аз им звъннах още от магазина, но разбира се не работеха тогава. Това бяха 6 - 8 каси, пълни с клиенти през цялото време. Ако някой ги хване - връщат му парите и му взимат касовата бележка, която би послужила за доказателство. Умно, нали!

Моля за съдействие, че ми писна вече от това беззаконие и бездействие на институциите".

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).