Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Българка се омъжи за "принца на мечтите си", той пък се оказа сводник и я направи проститутка
Автор: Екип Varna24.bg 14:21 / 09.02.2020Коментари (0)1854
©
25-годишна българка на име Керанка стана жертва на 36-годишният си гръцки годеник, който я предлагал по барове и кабарета за проститутка. Делото, насрочено за вчера е отложено за петък, поради не явяване на свидетел, пише "Труд".

Кошмарът на младото момиче, което е разведено и майка на близнаци, започнал през м. април 2019 г. когато се запознала през фейсбук със своя обожател и се влюбила в него, тъй като изглеждал учтив и премерен.

В един момент дори предложил на Керанка да се омъжи за него, в опит да я убеди, че има сериозни намерения. Но целта му била момичето да приеме поканата и отиде на остров Крит, от където е той. Предполагаемият младоженец отишъл и в Атина, където момичето живее с родителите си, за да се запознаят отблизо и пред тях да играе ролята на късметлия.

26-годишната игнорирала съветите на баща си, който не го харесал и решила да пътува до Ираклио. Първите два дни били пълни с разходки и пазаруване, но на третия започнал кошмара. "Принцът на приказката“ се оказал чудовище, след като й заявил, че занапред ще прави секс с поне шестима мъже на ден.

36-годишният й "ухажор“, свекървата и "баджанаците“ отнели документите за самоличнот на Керанка, мобилния й телефон, за да не може да избяга или да общува.

Според показанията на момичето в полицията, тя била принудена да проси, докато нямала сексуални срещи. При отказ от нейна страна била пребивана до припадък. Когато "не работела“, я затваряли в една стая, където й давали малко храна и вода. 36-годишният годеник я превозвал до домове или барове, където имало специално платени секс зони.

Роднините на момичето се притеснили от липсата на контакт с детето си и уведомили полицията. Служители по сигурността на Ираклио претърсили дома на 36-годишния в района на Делини. Там намерили жертвата със семейството на сводника.

Според полицията 36-годишния е бил купил билети до Германия, където е планирала да пътува с момичето, където също да го продава.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: