Българка спечели титлата "Мисис Европейски съюз 2019"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:44 / 09.10.2019
1516
Носителката на короната "Мисис България Свят 2018" Яна Средкова е най-красивата жена на Европейския съюз. Това реши журито на международния конкурс "MRS. Europe 2019“, който се проведе от 3 до 6 октомври в Лас Палмас, Канарски острови.

Яна грабна титлата "Мисис Европейски съюз 2019“ в оспорвана надпревара с 24 красавици от Европа. За първи път българка е носител на този приз. Вечерта на талантите се превърнала в арена на ожесточена борба между кандидатките за престижните отличия. Яна грабнала публиката и журито с кръшна ръченица и шопска носия.

"Нямах никакви очаквания за победа. Конкуренцията от красиви и интелигентни дами беше много силна. Но когато чух името си полетях от щастие, усещането е невероятно!“, споделя Яна Средкова.

Яна не крие вълнението си от изключителното преживяване и разказва, че е впечатлена от изключителната организация и богата програма, съобщава "ХотАрена". Основната тема на конкурса "Не на насилието“ е била съпътствана и от редица благотворителни събития.

Яна Средкова е омъжена, има три деца. Тя развива успешен бизнес със  здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bаsket. От години Яна Средкова се е посветила на каузата да помага на семейства с репродуктивни проблеми. Зад гърба си тя има множество благотворителни кампании за набиране на средства, за да сбъдне най-съкровената мечта за всяко семейство - да има собствена рожба. Носителка е на престижни отличия, сред които "Бизнесдама на годината“, "Мис Бизнес на високи токчета“ и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).