Българска майка разказа нещо, което разплака всички! Чистотата на детското сърце - незаменимо!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:24 / 26.01.2019
2108
Историята на една майка от София е сред най-споделяните във Фейсбук. Тя разказва за това колко чисти могат да бъдат децата и как е била изненадана на рождения си ден:

"Здравейте! Искам да споделя нещо с вас! Вчера имах рожден ден и моето момченце, на 10 г., реши да ми подари орхидея като подарък! Баща му не е в България в момента да му даде парички и той, милият, си събирал от джобните, които са 1 – 2 лв. на ден и то не всеки ден му ги давам. Та така събрал 19 лв., обадил се на една моя позната от квартала да я помоли да му я купи, а той да ѝ даде паричките! Изненадата беше прекрасна за мен, но искам нещо друго да споделя! В училище синът ми си броял паричките на чина и момиченцето до него го попитала за какво събира тези пари. Той и споделил, че имам рожден ден и че обожавам орхидеи, че имам над 15 и ги събирам. Затова иска да ми подари милия или както тоя я нарича бебе орхидея, защото такава съм нямала и много ще се зарадвам! Казал ѝ, че се притеснява от това дали ще му стигнат паричките и тогава Ема изважда от портмонето си 5 лв. и му ги дава. Казала му - ето ти тези пари и ги прибави към твоите 19 лв. Вече имаш 24, дано стигнат. Той я попитал защо има в себе си 5 лв.,а тя му казала,че това са ѝ паричките за 3 дена. Той я попитал: "Какво ще ядеш тези 3 дена, докато си на училище?“ Тя му отговорила: "По важно е майка ти да е щастлива и да получи подарък, отколкото аз да ям!“ Толкова съм трогната от жеста на това дете, че исках да го споделя с вас. За радост на сина ми орхидейката струваше 17 лв. На другия ден ѝ върна паричките и ѝ благодари за жеста! Тази постъпка от това дете, което дори не ме познава,ще помня цял живот!"

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).