"Българската Коледа" събра 553 181 лв. до момента

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
12:23 / 25.12.2010
2565
Актьорите Елена Петрова и Калин Врачански ще са водещи на благотворителния концерт "Българската Коледа", който ще се състои тази вечер в Народния театър "Иван Вазов".

Концертът е част от кампанията "Българската Коледа", която се провежда за осма поредна година под патронажа на президента Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова. Целта е да се съберат средства за лечението на болни деца и за купуването на медицинска апаратура за нуждаещи се детски клиники.

Близо 100 изпълнители ще се включат в благотворителния концерт тази година, който ще продължи два часа и ще се излъчва на живо по бТВ.

Миро, Стунджи и Елица, Ивана, Глория, Графа, Б.Т.Р, Преслава, Анелия, Десислава, Емануела, Веско Панталеев-Ешкенази, Румънеца и Енчев, Тони Димитрова, Николина Чакърдъкова, Емилия, Алисия, Константин, "Бон-бон", балет "Магаданс" и танцовата формация "Вакали" ще направят коледна картичка със собствени рисунки на самата сцена.

Събраната досега сума е 553 181 лв.


Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...
Големите печеливши, които работят в Денят на труда и не искат той...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).