Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Български евродепутат с подробности смяната на часовото време
Автор: Екип Varna24.bg 09:30 / 25.02.2019Коментари (13)1808
©
В момента имаме задължителна смяна два пъти в годината от стандартно в лятно часово време, но това докарва и доста последици и точно това доведе до едно проучване от страна на ЕК. Над 85 процента от европейските граждани се обявиха против смяната на времето. Така в Европейския парламент бе взето решение от 2020 г. да се спре със смяната на времето, тоест още два пъти ще има такава смяна, след което всяка държава ще избере на кое време ще остане – на стандартно или лятно. Това коментира в ефира на сутрешния блок на БНТ евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев.

"Предполагам, че Скандинавските държави и Германия ще предпочетат да си останат на стандартното часово време, докато южните страни, най-вече поради туризма, ще изберат лятното, но предстои да видим. Все пак би било по-добре при съседни държави да има хармонизация и да сме в едно и също часово време'', добави Радев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.02.2019 г.
-3
 
 
Глупендери, толкова ли не можете да пресметнете, че лятното време е много по-подходящо за нашия климат и географско положение ?! Колко смотан трябва да си, че да не можеш да изчислиш час напред и час назад през зимата и през лятото за да се убедиш какви проблеми ще донесе зимното време ?!? Наистина се удивявам колко тъпи хора има.
-1
 
 
Аз съм за лятното часово време. За какво ми е юли месец слънцето да изгрява в 04:00 часа?
-2
 
 
Много ще е забавно да се види колко време ще издържи тази приумица с премахването на смяната, за която с такава стръв се хванаха милиони хора. 2 години максимум! Глупавото е, че после обявилите се за тази промяна ще отричат, че е имало такова нещо и ще са горещо за обратното - като с Брекзита. Няма правилно време! Целта на зимното и лятното време е биологичният ритъм на човека да е максимално близо до природния - човек е създаден да живее според слънцето, а не според измислени часове. Две смени в годината са нищо в сравнение с това зимата да ти се спи до 9 по тъмно, а лятото да се прозяваш час по-рано вечер.
Спhttp://www.economic.bg/bg/news/7/parviyat-grad-u-nas-kojto-vavezhda-integriran-gradski-transport.htmlодели какво ново....
на 25.02.2019 г.
+3
 
 
Преди да сте за и против, се позаинтересувайте как се определя кога е 12 часа на обяд. Когато слънцето най-високо. Тези, които искат измисленото лятно часово време, нека обяснят как според слънцето е 12 часа, а часовникът ми трябва да показва 13 часа? Защо се бъркате в неща, които не се пипат? Защото тийнерджърите си мислят за 1 час повече на плажа....Ако малко направят аритметика, ще разберат че пак същите часове ще са на плажа независимо по кое съчинено от глупави хора /или хора с корпоративни интереси/ измислено време за всяка държава. Не се бъркайте там, където не Ви е работата и мислете и четете повече.
Aнонимен
на 25.02.2019 г.
+5
 
 
стандартното уреме
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: