Бургазлийка остана разочарована след пазаруване в популярна верига супермаркети

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
14:37 / 20.06.2022
1077
Бургазлийка е останала изключително разочарована след пазаруване в популярната верига супермаркети "Анет". Жената е закупила шоколади, които обаче се оказали с изтекъл срок на годност. Опитът й да й бъде възстановена сумата обаче ударил на камък.

Ето какво гласи сигналът до Burgas24.bg:

Моя приятелка купи преди известно време доста шоколади на "Милка" от магазин "Анет" (за да участва в техни игри). Оказа се, както и друг се е случвало с продукти в "Анет", че са с изтекъл срок на годност. По-лошото е обаче, че днес моята приятелка се е опитала да си вземе парите обратно, но те (както винаги) не искат да връщат пари. Не само това, а и са груби и невъзпитани, и се опитват да се оправдават с клиентите. Често пъти при тях продукти на промоция свършват и цената на евтиния продукт остава да стои, а всъщност другите продукти са на по-висока цена. Освен това се е случвало често пъти продукти да нямат цени и това най-вероятно е нарочно, за да може клиента да плати каква да е цена, а връщането е доста трудно(да не кажа невъзможно).

За разлика от тях, връщането на изтекли продукти в западните магазини става безпроблемно. В "Кауфланд" даже дават ваучер за 3 лв. при връщане на изтекли продукти, за да не си имат проблем с държавните институции и за да не изгубят клиенти, както и за да не им съсипят репутацията.

Моята приятелка е била заснета от телефона на охраната (без нейно съгласие) и е имала доста разправии преди да стане ясно, че пари не искат да връщат.

Молим за Вашето съдействие, тъй като чрез Вас нещата ще станат доста по-бързо,за да бъдат върнати парите.

Изпращам Ви снимки на касовите бележки, както и снимки на опаковките и на цялата кутия, т.е. цялата партида е изтекла.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).