Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бутикът на Галя от "София ден и нощ“ фалира! И този на Златка Райкова е тръгнал натам
Автор: Екип Varna24.bg 09:00 / 12.12.2018Коментари (0)4962
© Инстаграм
Главната актриса в хитовия сериал "София ден и нощ“ Калина Кузманова, която играе Галя, в края на миналата година отвори собствен бутик, а сега разпродава артикулите на цена по-ниска от половината на предварително обявената стойност.

Бутикът на Кузманова успя да провокира интереса на почитателите, които русокоската си спечели с участието в продукцията на Нова. Истината е, че ангажиментите на снимачната площадка и честите разходки извън страната коствали голяма част от времето на Калина, чийто моден бранд останал на заден план. Сега й се налага да разпродава всичко срещу сума, която вероятно ще покрие само вложените материали, писа "ТелеграФ“.

Фалит предстои и за бранда на Златка Райкова, която тръгна също доста решително да се изявява като дизайнер. Поглед към продукцията й показва, че и тя е намалила драстично цените, надявайки се, че така ще спечели повече клиенти. Всички по-скоро си пазарували от нейните дрехи, когато им мине сезонът, и ги намали със 50-70%. Райкова е започнала да произвежда все по-малко артикули. Новите й модели, например, се състоят само от 4 визии, като две от тях представляват спортен екип, предлаган и в мъжки, и в женски вариант. За бизнеса й има шанс само ако си е направила читава реклама на стоката в текущия сезон на "Биг Брадър“.

Историята помни далеч по-гръмки фалити. Култовият попфолк изпълнител Радослав Петров – Радо Шишарката продължава да разпродава оборудването на кръчмичката в столичния квартал "Левски Г“. В средата на тази година близки до певеца разкриха, че има сериозни финансови проблеми. Това била причината да обяви за продан инвентара и всичко, което е в приличен вид, на които искал общо 18 000 лева.

Първо място в звездните фалити заемат добрите колеги и приятели Азис и Десислава. Двамата успяха да отворят клуб, носещ името "Бели нощи“ в Студентски град. Откриването беше повече от грандиозно – толкова, колкото и закриването. В големия ден двамата бяха поканили едни от най-известните изпълнители. Това бяха годините, в които Азис все още се обличаше като жена. За съжаление дискотеката не пожъна успех и дългогодишните дружки трябваше да затворят врати много скоро след това.



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: