Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Bwin не определя фаворит в мача между Неман Гродно и Рух Брест
Автор: Екип Varna24.bg 11:04 / 07.05.2020Коментари (0)1570
©
Един от най-големите онлайн букмейкъри за спортни залагания - Bwin, ще зарадва играчите си с много двубои от беларуската Висша лига този уикенд. В съботната среща между отборите на Неман Гродно и Рух Брест, Bwin България не дава предимство на нито един от двата отбора. Коефициентите за краен успех са почти изравнени като виждаме 2.45 за победа на домакините от Гродно и 3.10 за гостите от Брест. Равенството в срещата пък е оценено на 3.00 коефициент.

Неман Гродно е силен на собствен терен и ще търси победата

Отборът на Неман Гродно заема 14-ото място във временното подреждане на беларуското първенство. Домакините са с актив от 8 точки след седем изиграни кръга и са само на един пункт от предстоящия си опонент Рух Брест, който е 11-ти. Неман Гродно се надява да постигне позитивен резултат у дома в събота, след като на собствен терен показва добри игри. "Жълто-зелените" спечелиха 2 от своите 3 домакински срещи през този сезон като победиха Витебск с 2:0 и Енергетик-БГУ с 3:0. Те се издъниха в мача си срещу последния в класирането Белшина (1:1) на 10 март и коефициентите в Bwin не предполагаха подобен резултат. На практика отборът на Неман Гродно е спечелил 7 от своите 8 точки в първенството у дома, така че си личи колко разчита на мачовете на собствен терен и ще даде всичко от себе си, за да спечели в съботния следобед. Отборът ще се стреми да се върне на победния път след поражението с 1:3 от БАТЕ Борисов в миналия кръг, което бе очаквано и надали мнозина са били изненадани от крайния резултат на "Борисов Арена“.

Рух Брест ще се стреми към пети пореден мач без загуба

Може да се замислите дали да не използвате вашия bwin начален бонус на двоен шанс Х2 в предстоящия мач. Рух Брест е в серия от 4 поредни мача без загуба като няма поражение повече от месец, след като за последно бе надигран от БАТЕ Борисов с с1:0 на 4 април. След тази среща Рух Брест записа нулево реми на терена на Славия Мозир, победи ФК Минск с 1:0 и направи две равенства срещу Торпедо БелАЗ (0:0) и Городея (1;1). В миналия кръг Рух Брест бе задължен да спечели у дома срещу Городея, но стигна само до точка в срещата. Все пак отборът показа добра игра и сега ще се стреми срещу равностоен съперник да вземе трите точки, с което да регистрира трети успех от началото на сезона.

Въпреки някои колебливи резултати от началото на сезона, феновете на Рух Брест би трябвало да са доволни от представянето на своите любимци. Това е дебютната кампания за гостите в елита на беларуския футбол. Те са сравнително нов клуб, основан на 1 май 2016-та година. Само за 4 години отборът прогресира до елитната дивизия на Беларус и е конкуренция на най-добрите тимове в страната. Предстои да видим как ще се развие дебютния сезон за Рух Брест в елита, но мнозина очакват тимът да завърши в средата на таблицата и да не е замесен в битката за оцеляване.

Това ще бъде трета среща между Неман Гродно и Рух

Ако залагате в Bwin на предстоящия мач и искате да използвате статистиката един срещу друг на този двубой, то тя няма да ви помогне много, тъй като двата отбора са играли само две приятелски срещи през миналата година. Неман Гродно спечели и двата мача с резултати 2:1 и 3:1. Сега обаче Рух Брест има доста по-силен състав и може и да не загуби при визитата си в Гродно. Има голяма вероятност този път да няма много голове между двата отбора, тъй като в двубоите на Рух Брест този сезон са били отбелязани средно под 1 гол на мач.

 

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Почина сливенският митрополит Иоаникий
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: