Цацаров и папата по едно и също време в Абу Даби

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:41 / 05.02.2019
1924
Главният прокурор Сотир Цацаров, вътрешният министър Младен Маринов и папа Франциск се оказаха по едно и също време в столицата на Обединените арабски емирства Абу Даби, пише "24 часа".

Визитата на обвинител №1 и МВР шефа, която е двудневна, е по покана на главния федерален прокурор на ОАЕ д-р Хамад Сайф бин Мусалам ал Шамси. Планирано е двамата да се срещнат с него и с шейх Саиф бин Заейд ал Нахиян, зам.- премиер и министър на вътрешните работи на емирствата. Сътрудничеството в борбата с тероризма и организираната престъпност е основна тема на разговорите.

В същото време ОАЕ организираха на папата грандиозно посрещане с артилерийски салюти и прелитане на военни самолети. Франциск стана първият папа, стъпил на Арабския полуостров - люлката на исляма. Той се надява историческата визита да спомогне за мира чрез

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).