Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Черен сладолед е новият хит на плажа
Автор: Силвия Станева 16:41 / 14.07.2019Коментари (0)1929
©
Черен сладолед е най-популярното ледено изкушение това лято на южния плаж в Слънчев бряг. Нестандартният десерт, който се предлага гарниран с малини и замразен шоколад е последния хит по който туристите са луди. 

"Черният цвят на леденото изкушение се постига с карбон на прах, стрит черен сусам или с мастило от сепия", разясняват кулинарните експерти. Казват, че по този начин черните ледени кристали въздействат на организма като активен въглен,  действат прочистващо и извеждат излишната вода, която се  задържа в тялото. Черната кокосова пепел действа също и тонизиращо на организма, затова е перфектна за летните горещини.

"Ако можем да говорим за истински нов хит на южния плаж в Слънчев бряг  през лято 2019, то това е черният сладолед. Това не е просто сладолед с тъмен шоколад и черен оцветител, а има уникален вкус и състав. Десертът се оказа истинско бижу край морето. Невероятното ледено изкушение е с аромат на домашна ванилия, а при консумация оцветява устата в черно за известно време.  За повечето туристи това е изключително забавно, а снимките им с черното изкушение  вече заливат социалните мрежи", казват от персонала на плажа.

Дамите пък са луднали по коктейла Антиейджинг. Както подсказва името, той има силен подмладяващ ефект, затова е и най-предпочитаната напитка от нежния пол.  Приготвя се с натурален сок от алое, лимон, лайм, нар, листа от мента и много натрошен лед. Освен, че действа подмладяващо, той има и силни лечебни свойства. Приет вътрешно, алое вера детоксикира, стимулира растежа на нови клетки, подпомага имунната система и подобрява храносмилането. Цената на чаша 300 милилитра е 6 лева.

Предпочитан предимно от дамите е и коктейлът "Елексир", който е сред любимите коктейли на Николета Лозанова. Рецептата не е нейна, но тя  е останала вдъхновена от напитката, приготвена и на южния плаж. Съставките са ликьор мараскино, малко ледена водка, прясно изцеден лимон, фреш от зелена ябълка, сироп от бъз. Добавя се шапка от натрошен лед, декорира се с дехидратиран портокал,  ябълка, стръкове мента и коктейлни череши.

Друга любима глезотия на дамите е водата за подмладяване.  Чудотворният еликсир се предлага в заведенията на плажа и също се радва на огромен интерес от страна на нежния пол. Подмладяващите свойства на водата се дължат на добавката от хидролизиран колаген в нея. Бутилка от 0.4 литра струва 4 лв. Течността не само опъва бръчки, но подобрява метаболизма и тонизира организма, твърдят дамите които са я пробвали. Подмладяващата вода може да се пие вместо минерална, но за разлика от нея има леко сладникав вкус.



Още по темата: общо новини по темата: 110
26.10.2019 »
12.10.2019 »
28.09.2019 »
28.09.2019 »
28.09.2019 »
28.09.2019 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: