Черна неделя! Осем трупа от началото на деня!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:42 / 12.08.2018
2317
Черна неделя, жертвите от началото на деня вече са осем! Жена е загинала, след като пътническият влак от Видин за Мездра е ударил лек автомобил на жп прелез на село Дъбова махала. Тежкият инцидент е станал около 8,30-8,45 ч. Водачът най-вероятно е пренебрегнал светлинната сигнализация, указваща идването на влак, и е преминал през прелеза. По неофициална информация колата е шофирана от мъж, взел книжка наскоро. Автомобилът е смачкан до неузнаваемост. Раненият водач – на 38 години, е откаран в болница. При удара е загинала на място съпругата му, возеща се на предната дясна седалка. В момента пътят е затворен и пътниците за и от Видин се извозват с автобуси. 

Бурното вълнение и опасното течение взеха поредните си жертви. Малко преди 12:00 ч. днес мъж и жена са се удавили в Слънчев бряг, а минути преди тази трагедия турист намери смъртта си и в Приморско. В сутрешните часове пък трима млади мъже загинаха в жестока катастрофа край Първомай. Морето в Бургас изхвърли труп на мъж с татуировка на лявата ръка, съобщиха също днес от полицията. Тялото е било забелязано на Северния плаж, в близост до бившето заведение "Фиеста". Мъжът е на видима възраст между 50 и 60 години, с дрехи, поддържан.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).