Червена депутатка: Що не си е..те майката?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (15)
14:31 / 10.06.2014
4846
Червената депутатка от Димитровград Жара Пенева избухна във фейсбук група на местен сайт, след една напълно нормална публикация. В свой коментар тя пусна репликата по адрес на журналистите: "Що не си е..те майката?".

Очевидно ядосаната депутатка била предизвикана от  новина за имотното й състояние, както и на това на други политици, съдии, прокурори и др.

В сайта novinarug.com подробно е описано, че народният представител е "купила кола заедно със съпруга си през миналата година". В годишната й декларация е отбелязано, че през 2013-а се е сдобила с половин "Пежи 307" (вероятно става въпрос за "Пежо 307" - б. р.). То е купено за 1200 лв. Депутатката и съпругът й Тодор Георгиев са продали две коли през миналата година - "Опел Вектра" и "Форд". Всяка от тях за по 1000 лв. Червенокосата народна представителка, станала известна с изплезения си език в пленарната зала, има в наличност 5000 лв. Съпругът й 4500 лв. Семейството има изтеглени два кредита на обща стойност 21 000 лв. То е декларирало и два апартамента в Димитровград, купени през 2007 и 2005 година.

По-късно въпросната депутатка сама се е свързала с редакцията на въпросния местен сайт, като завила, че някой и бил хакнал профила и това което било излязло като коментар от нейно име, всъщност не го е писала тя.

"Не съм ви псувала, някой си е присвоил профила ми", твърди народната представителка от Коалиция за България. После тя поиска коментарите да бъдат изтрити.

Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Главчев: България остава изцяло ангажирана с отговора на НАТО, ЕС...
Дни преди новите ТЕЛК комисии: Лекари не знаят как ще работят с п...
Моторист загина след тежка катастрофа край Козлодуй
Край на прохладното време
Николай Марков категоричен: България трябва да спре военната си п...
Тагарев: Румен Радев се присъедини към скептиците в Б9, които зач...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).